Konzumiranje meda iz jednog cvjetnog izvora može poboljšati kontrolu šećera u krvi i smanjiti razinu kolesterola kada se uzima u kontekstu zdrave prehrane, navodi se u nedavnoj studiji objavljenoj u Nutrition Reviews, piše Klixba.
“Ovi rezultati su iznenađujući jer med sadrži oko 80 posto šećera”, rekao je Tauseef Khan, viši istraživač na studiji i znanstveni suradnik u nutricionističkim znanostima na Medicinskom fakultetu Temerity Univerziteta u Torontu, u priopćenju za javnost.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu