U potrazi za koktelima koji se najčešće više isplate kafiću nego gostu, internetski magazin Tasting Table porazgovarao je s Stephanie Ringwood, iskusnom barmenicom iz New Yorka koja radi kao savjetnica mladim barmenima i podučava ih kako smućkati slasna pića.
Na listi pića koja imaju najgori omjer cijene i kvalitete u obzir se uzela tipična cijena alkohola koji se koristi, no ako vas put odvede u koktel-barove gdje se miksolozi trude oko svakog sastojka i koriste kvalitetna pića, vodite se prema ukusu i naručite “ono što vas vuče”, bez razmišljanja o isplativosti, savjetuje Stephanie.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu