Pandemija koronavirusa povećala je svijest o važnosti održivog razvoja, uključujući brigu za okoliš i veću potražnju za organski proizvedenom hranom i prehrambenim proizvodima. Trend koji je zamijećen u cijelom svijetu nije zaobišao ni Hrvatsku, i to bi moglo ubrzati i jačanje podrške administracije organskoj proizvodnji, koja je još uvijek na značajno nižim razinama nego u razvijenim zemljama EU.
Slažu se s tim svi proizvođači organske hrane s kojima smo razgovarali o dosadašnjem razvoju i budućim projektima, bilo da dolaze ih agrara ili proizvodnje jaja, vinarstva ili maslinarstva, bilo da su veterani ili su tek krenuli s ekološkom proizvodnjom.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu