| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,42 |
48.477 |
7,548 |
6,38 |
6,42 |
-0,31%
|
Virus je sve aktivniji ljeti.Izgleda da i “on voli ljeto”.Broj zarazenih je sve veci kako u Hrvatskoj tako i u “susjedstvu”.Nadam se da ce se “moci pregurati srpanj i kolovoz”!!!
“Hrvatska ima povijesnu priliku da bude apsolutni pobjednik ovogodisnje turisticke sezone na mediteranu. Hoce li se to dogoditi ovisi o nama”
Naslov pomalo strasan ali tekst drugaciji. Hrvatska na brojkama o kojima smo mogli samo sanjati i koji bi odmah potpisali na pocetku sezone!!
Istra se “dobro drzi za sada”.Samo ,ako broj zarazenih nastavi rasti,granice se mogu zatvoriti u trenu.
Situacija je “jako opasna i napeta”!
NIJEMCI NAJBROJNIJI
ODLIČAN POČETAK SRPNJA U SREDIŠNJOJ ISTRI U prvom tjednu, unatoč koroni, ostvareno 82 POSTO LANJSKOG PROMETA!
https://www.glasistre.hr/istra/odlican-pocetak-srpnja-u-sredisnjoj-istri-u-prvom-tjednu-unatoc-koroni-ostvareno-82-posto-lanjskog-prometa-653973
Valamar vec dosada otvorio sve kampove i 20 hotela. U naredna dva tjedna otvara sukcesivno jos 4 hotela, a preostale hotele planira otvoriti uskoro.
https://www.valamar.com/hr/ponovo-otvoreni
Na danasnji dan vise od pola miliona turista, od cega preko 400 000 stranih!!
“Goste iz ne Europskih zemalja, kao i goste iz V. Britanije, Francuske ili Skandinavije, tek ocekujemo u Srpnju”
Bisakovi
A Jadran se sve vise puni, turisti u broju u kakvom nismo vjerovali da ce biti. Siguran sam da ce i rezultati kompanije gdje pisemo biti na zavidnom nivou. tj ne puno losiji od prosle godine. Jel ovo burza ili epidemioloski zavod?!! Pustite te price.
Rezultati kompanije ce biti strahovito losi ove godine,po meni.Dakle veliki gubitak i moguca dokapitalizacija.
Potpuno sam uvjeren da ce cijena dionice nastaviti padati.
Rezultati kompanije ce biti strahovito losi ove godine,po meni.Dakle veliki gubitak i moguca dokapitalizacija.
pril
[/quote
Pricate gluposti, hoteli oko Zadra su puni, doduse cijena je 20% niža, u Istri je i bolja situacija, sezona u Istri ce definitivno biti bolja od predikcije od 30 % . Osim ako ne bude nekih pretjeranih restrikcija.
@gonzales
[/quote
Pricate gluposti, hoteli oko Zadra su puni, doduse cijena je 20% niža, u Istri je i bolja situacija, sezona u Istri ce definitivno biti bolja od predikcije od 30 % . Osim ako ne bude nekih pretjeranih restrikcija.
Odgovor cemo znati kada izadu izvjesca,zar ne?Ne zaboravite da postoje i “poveci” dugovi koje treba servisirati,da postoje neka ogranicenja kod smjestaja gostiju itd.U Istri je bolja situacija nego u drugim dijelovima hrvatske i dobro je da je tako i neka ostane.
Ja se osobno nadam da ce sezona biti bolja od projekcija o kojima pisete.No pricekajmo neke konkretne brojke za firmu,a ne neke opce brojke o broju turista ovdje ili ondje.Za tvrtku je relevantno tko od tih turista boravi u njihovim objektima,po kojim cijenama i koliko dugo itd.