Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 28.12.2025. u 11:16
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Virus je sve aktivniji ljeti.Izgleda da i “on voli ljeto”.Broj zarazenih je sve veci kako u Hrvatskoj tako i u “susjedstvu”.Nadam se da ce se “moci pregurati srpanj i kolovoz”!!!

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ostojic-hitno-moramo-poostriti-mjere-booking-nam-pada-sa-svakim-zarazenim/2197124.aspx?index_tid=30358

“Hrvatska ima povijesnu priliku da bude apsolutni pobjednik ovogodisnje turisticke sezone na mediteranu. Hoce li se to dogoditi ovisi o nama”

Naslov pomalo strasan ali tekst drugaciji. Hrvatska na brojkama o kojima smo mogli samo sanjati i koji bi odmah potpisali na pocetku sezone!!

@Gonzales

Istra se “dobro drzi za sada”.Samo ,ako broj zarazenih nastavi rasti,granice se mogu zatvoriti u trenu.

Situacija je “jako opasna i napeta”!

bisakovi

Svasta je moguce…sve u svemu brojke kompanija ce pokazati sve…

NIJEMCI NAJBROJNIJI

ODLIČAN POČETAK SRPNJA U SREDIŠNJOJ ISTRI U prvom tjednu, unatoč koroni, ostvareno 82 POSTO LANJSKOG PROMETA!

https://www.glasistre.hr/istra/odlican-pocetak-srpnja-u-sredisnjoj-istri-u-prvom-tjednu-unatoc-koroni-ostvareno-82-posto-lanjskog-prometa-653973

Valamar vec dosada otvorio sve kampove i 20 hotela. U naredna dva tjedna otvara sukcesivno jos 4 hotela, a preostale hotele planira otvoriti uskoro.
https://www.valamar.com/hr/ponovo-otvoreni

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatskoj-boravi-vise-od-pola-milijuna-turista-objavljeno-i-odakle-je-stiglo-najvise-stranaca-15007561

Na danasnji dan vise od pola miliona turista, od cega preko 400 000 stranih!!

“Goste iz ne Europskih zemalja, kao i goste iz V. Britanije, Francuske ili Skandinavije, tek ocekujemo u Srpnju”

Danas 140 zarazenih.Najvise do sada???

Bisakovi

A Jadran se sve vise puni, turisti u broju u kakvom nismo vjerovali da ce biti. Siguran sam da ce i rezultati  kompanije gdje pisemo biti na zavidnom nivou. tj  ne puno losiji od prosle godine. Jel ovo burza ili epidemioloski zavod?!! Pustite te price.

@Gonzales

Rezultati kompanije ce biti strahovito losi ove godine,po meni.Dakle veliki gubitak i moguca dokapitalizacija.

Potpuno sam uvjeren da ce cijena dionice nastaviti padati.

bisakovi, 11.07.2020. u 17:44

@gonzales

Rezultati kompanije ce biti strahovito losi ove godine,po meni.Dakle veliki gubitak i moguca dokapitalizacija.

pril

@gonzales

@gonzales

[/quote

Pricate gluposti, hoteli oko Zadra su puni, doduse cijena je 20% niža, u Istri je i bolja situacija, sezona u Istri ce definitivno biti bolja od predikcije od 30 % . Osim ako ne bude nekih pretjeranih  restrikcija.

kicancro, 12.07.2020. u 09:32

@gonzales

pril

@gonzales

@gonzales

[/quote

Pricate gluposti, hoteli oko Zadra su puni, doduse cijena je 20% niža, u Istri je i bolja situacija, sezona u Istri ce definitivno biti bolja od predikcije od 30 % . Osim ako ne bude nekih pretjeranih  restrikcija.

Odgovor cemo znati kada izadu izvjesca,zar ne?Ne zaboravite da postoje i “poveci” dugovi koje treba servisirati,da postoje neka ogranicenja kod smjestaja gostiju itd.U Istri je bolja situacija nego u drugim dijelovima hrvatske i dobro je da je tako i neka ostane.

Ja se osobno nadam da ce sezona biti bolja od projekcija o kojima pisete.No pricekajmo neke konkretne brojke za firmu,a ne neke opce brojke o broju turista ovdje ili ondje.Za tvrtku je relevantno tko od tih turista  boravi u njihovim objektima,po kojim cijenama i koliko dugo itd.

New Report

Close