Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2025. u 04:08
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hrvalin, 01.06.2020. u 14:19

fućka se fondovima za pisanje forumaša, oni su se u zadnjem padu nakrcali stotinama tisuća dionica rivp po 18-22 kn i sada cijenu vraćaju preko 30 kn što god mi misli o tome..

Nikada se ovakva (velika) dionica nije ponasala “po pisanju forumasa”.Veliki dionicari niti ne citaju ovakve forume.No morate znati da “ti veliki decki” cesto znaju podici cijene i teorijom velikih brojeva najednom i iznenada istresti sve “malim ribama koje ostanu na suhom”!

Vidjet cemo kako ce biti ovog puta,ali ja sam uvjeren da ce rezultati -gubici ove godine biti veliki,a ne vjerujem narocito niti u rezultate slijedece 2-3 godine.

Labudji pjev.

bisakovi, 01.06.2020. u 15:17

fućka se fondovima za pisanje forumaša, oni su se u zadnjem padu nakrcali stotinama tisuća dionica rivp po 18-22 kn i sada cijenu vraćaju preko 30 kn što god mi misli o tome..

Nikada se ovakva (velika) dionica nije ponasala “po pisanju forumasa”.Veliki dionicari niti ne citaju ovakve forume.No morate znati da “ti veliki decki” cesto znaju podici cijene i teorijom velikih brojeva najednom i iznenada istresti sve “malim ribama koje ostanu na suhom”!

Vidjet cemo kako ce biti ovog puta,ali ja sam uvjeren da ce rezultati -gubici ove godine biti veliki,a ne vjerujem narocito niti u rezultate slijedece 2-3 godine.

Ako nevjeruješ šta radiš ovdje?

NOVI KORAK U OTVARANJU

NE ODUSTAJU OD LJETOVANJA U HRVATSKOJ Česi na Jadran masovno stižu vlakovima. Pokreću prvu direktnu liniju za Jadran, vozit će preko Slovačke

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ne-odustaju-od-ljetovanja-u-hrvatskoj-cesi-na-jadran-masovno-stizu-vlakovima-pokrecu-prvu-direktnu-liniju-za-jadran-vozit-ce-preko-slovacke/10362979/

TURIZAM SE BUDI

ISTARSKI AUTOKAMPOVI TRAŽENI SU NAKON KRIZE: Dolaze Slovenci i Nijemci, ali najviše je domaćih gostiju

https://net.hr/danas/hrvatska/istarski-autokampovi-trazeni-su-nakon-krize-dolaze-slovenci-i-nijemci-ali-najvise-je-domacih-gostiju/

“No, velika očekivanja, usprkos ranijim najavama, opravdavaju brojke jednog obiteljskog autokampa u Poreču. Oni su usprkos svim ranijim nedaćama već puni, a njihovi gosti već su se udomaćili, pa ne propuštaju priliku doći i ove godine.

“Hvala bogu puni smo. Počela je sezona onako kako smo očekivali, kako bi trebalo, jako smo zadovoljni. Kamp je krcat, evo, možemo se pohvaliti da imamo over booking tako da nemamo se što žaliti”, rekla je Federica Ukušić, vlasnica autokampa u Poreču.”

Nisu se nakrcali vec su samo prekrcali.

klaster, 01.06.2020. u 23:12

NOVI KORAK U OTVARANJU

NE ODUSTAJU OD LJETOVANJA U HRVATSKOJ Česi na Jadran masovno stižu vlakovima. Pokreću prvu direktnu liniju za Jadran, vozit će preko Slovačke

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ne-odustaju-od-ljetovanja-u-hrvatskoj-cesi-na-jadran-masovno-stizu-vlakovima-pokrecu-prvu-direktnu-liniju-za-jadran-vozit-ce-preko-slovacke/10362979/

Zanima me samo na koju će željezničku stanicu doći u Istru… šteta da su nam talijani uzeli Parenzanu.

30 kn je sve bliže…

Ignore: KressoM, delux

Šta vi pričate, grad Poreč na dan 03.06.2020 je prazan kao da je kuga tek krenula a ne završila tu i tamo pokoji Slovenci, veliki parking polu prazan 95% PU registracije (radnici koji rade u st.gradu), bauštela na cijeloj rivi, autobusi parkirani, svi kafici prazni, štandovi svi zatvoreni. Diše samo Lanterna kamp, sa gostima koji troše na paštete i krofne. Sve u svemu, danas je Italija otvorila granice, pogledajte si Hak kamere, granica Kaštel je prazna da ni pas nije ušao.

6.mj bit će repriza 5.-og mj.

7.mj 30 % nego lanjski

inace sam iz Poreča i živim u st.gradu ova je sezona nažalost izgubljena.

pozz

avax10, 03.06.2020. u 15:40

30 kn je sve bliže…

cudna dionica,kao da ju vise nista ne dotikavlje..fondovi su odlucili prebaciti 30 kn i fucka se njima smo mi ovdje piskaramo

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

amadeo, 03.06.2020. u 17:45

avax10, 03.06.2020. u 15:40

30 kn je sve bliže…

cudna dionica,kao da ju vise nista ne dotikavlje..fondovi su odlucili prebaciti 30 kn i fucka se njima smo mi ovdje piskaramo

Pustimo te price o fondovima…

Zna se sto je Valamar u Hr turizmu…

Vidi se prodajni nalog na 32 kn..do njega ima oko 65.000 dionica. Za ovu dionicu to nije neka količina.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close