Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 21:39
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Najbolja vijest od pojave virusa: Nijemci ipak dolaze na ljetovanje

Najbolja vijest za hrvatsku ekonomiju stigla je iz Njemačke: njemačke vlasti odlučile su dopustiti sva putovanja unutar EU od 15. lipnja, što znači da će vjerojatno zemljama ovisnima o turizmu njemački turisti pomoći da spase barem dio ljetne turističke sezone. Nijemci su svjesni kako će i njima EU biti lošije mjesto za život ako mediteranske zemlje ovisne o turizmu dožive financijski krah zbog izostanka većeg dijela turističkih prihoda. Tako su dionice njemačkog i najvećeg svjetskog touroperatera, Tuia, odmah po objavi vijesti o liberalizaciji putovanja od 15. lipnja snažno porasle; u samo nekoliko sati za 38 posto. Porasle su na sličan način, recimo, i dionice easyJeta – za 17 posto.”

https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/najbolja-vijest-od-pojave-virusa-nijemci-ipak-dolaze-na-ljetovanje-ali-nakon-ovog-datuma/10345282/

PREKRASNA PRIČA

HRVATSKA JE EPIDEMIOLOŠKO ČUDO: NJEMAČKI RTL došao u Istru u objekt Valamara snimati kako se turizam odvija bez problema, KAO DA NIJE BILO NIŠTA

https://www.glasistre.hr/istra/hrvatska-je-epidemiolosko-cudo-rtl-dosao-u-istru-u-objekt-valamara-snimati-kako-se-turizam-odvija-bez-problema-645284

glavni širitelji negativizma Bisakovi i  dunlop su nešto utihnuli

cbw, 28.05.2020. u 10:42

glavni širitelji negativizma Bisakovi i  dunlop su nešto utihnuli

Da Vam se javim dragi kolega kada Vam nedostajem

Ja pisem na ovoj temi uredno ako niste primjetili i po meni se nije nista bitno promijenilo na bolje.

I dalje mislim da ce ova sezona podbaciti najmanje 60-70% ako ne i vise.

I dalje mislim da ce biti upitna i sezona 2021,a mozda i 2022.

I dalje moja procjena za cijenu dionice do travnja 2021 stoji.

A zbog čega bi trebalo biti loše čak i 2021 i 2022.??

Pa da države ne brane izlazak iz zemlje već bi ljudi putovali na veliko i to tjedan – dva nakon smirivanja epidemije.

Što će onda tek biti za mjesec-dva, a kamoli sljedećeg ljeta?? Nitko se korone neće ni sjećati, već sad je nitko ne spominje više.

forumas., 28.05.2020. u 11:28

Pa da države ne brane izlazak iz zemlje već bi ljudi putovali na veliko i to tjedan – dva nakon smirivanja epidemije.

Što će onda tek biti za mjesec-dva, a kamoli sljedećeg ljeta?? Nitko se korone neće ni sjećati, već sad je nitko ne spominje više.

upravo tako, cinjenica je da se sve vraca na staro…cijena se jos kako tako drzi na ovim razinama, ali pitanje je dana kada ce na 30+

ovo je loše

PROBLEM ZA SEZONU

MANEVAR AUSTRIJE NA ŠTETU HRVATSKE! Otvaraju granice prema Njemačkoj i Češkoj, a južne ne spominju: ‘Jasno je koji je njihov cilj'

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/manevar-austrije-na-stetu-hrvatske-otvaraju-granice-prema-njemackoj-i-ceskoj-a-juzne-ne-spominju-jasno-je-koji-je-njihov-cilj/10347904/

kodiaq

procitajte tekst do kraja

ovo što je napravila austrijska vlada je svinjarija..meni su trebali doći gosti iz austrije početkom lipnja, ali jučer su naravno otkazali jer nisu ludi sjediti 14 dana u karanteni kad se vrate ili plaćati skupe testove na coronu!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

zorangutan

zasto nam to niste jucer rekli…

forumas., 28.05.2020. u 11:28

Zato jer ce svjetska ekonomija i EU ekonomija ostvariti pad ove godine od 5-10 % i vise.

Zato jer mnogi ostaju i ostat ce bez posla,a takvi ne putuju u hotele izvan zemlje  i sl.

Zato jer ce 2021 i 2022 konkurencija velikh turistickih zemalja poput Spanije,Italije i Francuske biti “strasna” i Vlade tih drzava ce pokusati privuci cijenama i uslugom sto vise domacih i stranih turista.

Zato jer je od korone oboljelo vec 5.673.573 gradana u svijetu ,a preko 300.000 umrlo.Korona se i dalje siri.Zato jer vecina strucnjaka predvida drugi val.

Ukratko,smatram da su za turizam sada teska vremena.

@gonzales

poslali su mi na mail jučer navečer…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close