Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
Nove programe MAX TV-a nazvao je brutalnim i gadljivim. Neko rješenje mora postojati, smatra on, i očekuje brzu reakciju.
sa 0,7Kn/min bez troška uspostave poziva i uvijetne nadoplate računa odmah su najpovoljniji, povoljniji čak i od tomato 0,39 + uspostava poziva .
Ovo je svakako dobro, ali i javno priznanje napokon ;
1. Simpa više ne igra
2. Kokurencija ih guši ( tele2, tomato )
3. Pretplate su out, prepaid je IN
Evo ovako vam izgleda trgovina ht-eom kad fondovi ne prelijevaju iz šupljega u prazno.
Nema zainteresiranih za ulaganje u firmu koja očito gubi od konkurencije.
Evo ovako vam izgleda trgovina ht-eom kad fondovi ne prelijevaju iz šupljega u prazno.
Nema zainteresiranih za ulaganje u firmu koja očito gubi od konkurencije.
Na drugim dionicama se sve prasi…
Sljedeći tijedan će ht odraditi jedan dobar rast
Sljedeći tijedan će ht odraditi jedan dobar rast
ja upravo mislim suprotno…u 10-ak dana je odradila 7-8 kn plusa, to je trejderima dovoljno da se prebace u nešto drugo
živi bili pa vidili
ja upravo mislim suprotno…u 10-ak dana je odradila 7-8 kn plusa, to je trejderima dovoljno da se prebace u nešto drugo
živi bili pa vidili
[/quote]
A ako se kupi Kosovski PTK????
A ako se kupi Kosovski PTK????
To znači da je kupljen kosovski PTK !!! [lol]
Šalim se, naravno.
Mislim da bi to bilo super za HT, ukoliko se ostvari, a mislim da šanse postoje jer smo sa Kosovom i njihovim stanovništvom, kao i albanskom manjinom u Hrvastkoj, u tradicionalno dobrim odnosima, a nisam siguran kako bi se to u prvom času odrazilo na cijenu dionice HT-R-A – da li padom ili rastom cijene. Čini mi se da je u takvim slučajevima (preuzimanja) cijena domaćih dionica u pravilu rasla, dok se vani često dogodi da cijena dionice tvrtke predatora padne.
PS
Gotovo sam siguran da će se nakon ovog posta tvrtka koja preuzima drugu tvrtku u buduće nazivati tvrtka predator.
Po čemu HT gubi od konkurencije ? Po neinformiranima… U bliskom sam odnosu sa HT-om i očekuju se odlični rezultati, a te kakvi su planovi u HT-u ! Problem je što je dionica HT-a “narodna”, inače bi bila iznad 400 koliko i vrijedi – minimum