Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.12.2025. u 22:17
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
HT
41,50
36.975
891
41,50
41,70
0,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

razgovarao sam sa nekim iskusnim analiticarima koji tvrde da HT ima potencijal rast do cca 500 kuna.
u periodu od nekih 6 mjeseci.

lud, zbunjen, normalan.

koji od ovih dodataka ide uz te analitičare ?

[/quote]

to je po knjiskim analizama.
covjek tvrdi da se do iza ljeta nece nista znacajno dogoditi ali da poslije toga slijedi rast.
otpori ce biti na 33x, 38x, 42x, 49x….

eto, ovo pisem da ostane zabiljezeno da je netko i takvu analizu rekao 6 mjeseci ranije.

KD Victoria 11.06. kn 40,2229 -2,84 -34,49 -31,57 -39,10 16,54

da nisu iz ove firme

Malo sam bacio oko na TOP 10 u SDA-u. Iako su isplate nekim braniteljima počele i kod HT-a i kod INA-e za sada nema nikakvih promjena, baš me zanima što će donijeti naredni dani…

Surround all arround when it hits the ground

u bome je ovi zadnji bio široke ruke 3000 kom!

bit će bolje................

Opet ciscenje na kraju… 3500 komada…

Kad su počele???

Da ovakvo dizanje cijene napravi neki obični smrtnik, Hanfa bi mu zabranila i pristup burzi a kamoli poslovanje. Ovako, u banana državi, banana Hanfa [angry]

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Da ovakvo dizanje cijene napravi neki obični smrtnik, Hanfa bi mu zabranila i pristup burzi a kamoli poslovanje. Ovako, u banana državi, banana Hanfa [angry]
[/quote]

Kolega, mozete odgovarat jedino ako u zadnjim trenucima trgovanja bitno utjecete na cijenu a da je nalog pri tome manji od 10 000kn!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Malo sam bacio oko na TOP 10 u SDA-u. Iako su isplate nekim braniteljima počele i kod HT-a i kod INA-e za sada nema nikakvih promjena, baš me zanima što će donijeti naredni dani…

Odkuda ti ovo. Isplate počinju tek u ponedjeljak.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

[/quote]

Kolega, mozete odgovarat jedino ako u zadnjim trenucima trgovanja bitno utjecete na cijenu a da je nalog pri tome manji od 10 000kn!
[/quote]

A gdje pišu ta pravila o 10000 kn?

ovako izgleda prodaja, izgleda da mnogi cekaju 400 a do 400 i nema nekih vecih blokada!!
63 279,00
1747 280,00
598 282,00
97 283,00
3856 285,00
2455 290,00
2914 330,00
8582 350,00
8 351,00
87992 400,00
[wink]

idući tjedan će bit bolje...

Moja kristalna kugla kaže da ćemo danas završit s plusom.
Zapravo, pa dosta smo više padali?
I ne samo mi…
Korekcija bila, i danas će se dosta toga zazelenit.
(ovo je zapravo hipnotička sugestija – možda djeluje, nikad se nezna)

stvarno si pogodio, od sada samo tebe slušam lol
[/quote]

Hej Dinosaur!
Danas ćemo opet u plus!
[/quote]

Vjeruj mi – NEĆEMO
[thumbsup]
[/quote]

evo vidiš, čovijek je ipak pogodio. Ponovo!! to ne može biti slučajno lol

strpljen..spašen Time is on my side

New Report

Close