| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
HT |
41,50 |
36.975 |
891 |
41,50 |
41,70 |
0,72%
|
razgovarao sam sa nekim iskusnim analiticarima koji tvrde da HT ima potencijal rast do cca 500 kuna.
u periodu od nekih 6 mjeseci.
lud, zbunjen, normalan.
koji od ovih dodataka ide uz te analitičare ?
[/quote]
to je po knjiskim analizama.
covjek tvrdi da se do iza ljeta nece nista znacajno dogoditi ali da poslije toga slijedi rast.
otpori ce biti na 33x, 38x, 42x, 49x….
eto, ovo pisem da ostane zabiljezeno da je netko i takvu analizu rekao 6 mjeseci ranije.
Malo sam bacio oko na TOP 10 u SDA-u. Iako su isplate nekim braniteljima počele i kod HT-a i kod INA-e za sada nema nikakvih promjena, baš me zanima što će donijeti naredni dani…
Opet ciscenje na kraju… 3500 komada…
Da ovakvo dizanje cijene napravi neki obični smrtnik, Hanfa bi mu zabranila i pristup burzi a kamoli poslovanje. Ovako, u banana državi, banana Hanfa [angry]
Da ovakvo dizanje cijene napravi neki obični smrtnik, Hanfa bi mu zabranila i pristup burzi a kamoli poslovanje. Ovako, u banana državi, banana Hanfa [angry]
[/quote]
Kolega, mozete odgovarat jedino ako u zadnjim trenucima trgovanja bitno utjecete na cijenu a da je nalog pri tome manji od 10 000kn!
Malo sam bacio oko na TOP 10 u SDA-u. Iako su isplate nekim braniteljima počele i kod HT-a i kod INA-e za sada nema nikakvih promjena, baš me zanima što će donijeti naredni dani…
Odkuda ti ovo. Isplate počinju tek u ponedjeljak.
[/quote]
Kolega, mozete odgovarat jedino ako u zadnjim trenucima trgovanja bitno utjecete na cijenu a da je nalog pri tome manji od 10 000kn!
[/quote]
A gdje pišu ta pravila o 10000 kn?
ovako izgleda prodaja, izgleda da mnogi cekaju 400 a do 400 i nema nekih vecih blokada!!
63 279,00
1747 280,00
598 282,00
97 283,00
3856 285,00
2455 290,00
2914 330,00
8582 350,00
8 351,00
87992 400,00
[wink]
Moja kristalna kugla kaže da ćemo danas završit s plusom.
Zapravo, pa dosta smo više padali?
I ne samo mi…
Korekcija bila, i danas će se dosta toga zazelenit.
(ovo je zapravo hipnotička sugestija – možda djeluje, nikad se nezna)
stvarno si pogodio, od sada samo tebe slušam lol
[/quote]
Hej Dinosaur!
Danas ćemo opet u plus!
[/quote]
Vjeruj mi – NEĆEMO
[thumbsup]
[/quote]
evo vidiš, čovijek je ipak pogodio. Ponovo!! to ne može biti slučajno lol