| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
62,00 |
62 |
1 |
63,00 |
67,50 |
-3,13%
|
hahaha tenkista svaka čast…. hahaha
Bilo upravo na dnevniku HTV-a ali i na dnevniku NOVE TV.
Za mene koji sve pratim ništa novo, sve kao što sam vam jučer napisao. Za dva, tri tjedna se daje preporuka vladi koja treba donijeti odluku do kraja godine. S obzirom da su kod nas izbori, potpisi ugovora sigurno ove godine neće bit( dalo se skužiti iz priloga a to se zna i otprije).
kaze tenkista.. nije mi bas jasno sta on odjednom ima protiv toga da ddjh raste.. no meni ni iz dzepa ni u dzep, padne ispod 240 kupujem naraste iznad 400 prodajem..
vi kak hocete
Rijeci ti se pozlatile, ako bude srece tako ce i bit[smiley2][smiley2][smiley2]
[/quote]
da citiram kolegu koji me citirao..[smiley1]
Preporuka je trebala biti donijeta do 14.7. Znači opet kasnimo. Ako se lijepo kaže da će odluka biti donijeta do kraja godine to znači da sigurno neće biti prije 31.12. jer mi nismo ništa napravili a da to nije ili zadnji dan ili produženo još par mjeseci ili godina. No, ako pobijedi SDP da li će poštivati ugovore od HDZ-a? Ništa ni ne dokupljujem ni ne prodajem. Hold! Ova vlada sigurno neće donijeti odluku do kraja mandata jer joj to nije u interesu pošto je većina građana protiv naoružanja.
Kakve sad gluposti s tim SDP, HDZ !!! Pa vi niste normalni ?!?!?! U NATO hrvatska mora ući, to je preduvjet za NATO, a da NITI NE SPOMINJEM kakav će ovo biti zamašnjak i poticaj razvoju cijele nam jadne slavonije pa koja bi normalna stranka to spriječila ?!?!?
Dajte malo logike i ne pišite gluposti !
[smiley9]
Gospodo,dali je vama jasno kako se nigdje u medijima ne spominju branitelji ( bilo da su dobili ili nisu dobili dionice) ???
Nakon ovog rasta, koji traje od petka uz jucerasnji pad, ocekivao sam kako ce u novinama ili na tvu javiti kako se odgađa odluka o braniteljima ili da su dobili lockup, ali svi šute.
Igre sa ovom dionicom su nevjerovatne, a netko na ovim valovima izazvanim kontroliranim pustanjem vijesti dize ogromne novce i šiša ovce.(neka rima[smiley1])
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2007%2Fobavijest%2F17072obavijest0000723%2Ehtml
ajmo svi juriš na godišnji u Slavonski brod [smiley2]
Gospodo,dali je vama jasno kako se nigdje u medijima ne spominju branitelji ( bilo da su dobili ili nisu dobili dionice) ???
Nakon ovog rasta, koji traje od petka uz jucerasnji pad, ocekivao sam kako ce u novinama ili na tvu javiti kako se odgađa odluka o braniteljima ili da su dobili lockup, ali svi šute.
Igre sa ovom dionicom su nevjerovatne, a netko na ovim valovima izazvanim kontroliranim pustanjem vijesti dize ogromne novce i šiša ovce.(neka rima[smiley1])
ovce se same sisaju… FIMA i klonovi kupuju konstantno..
SLAVONSKI BROD – Na poligonu tvornice Đuro Đaković u Slavonskom Brodu jučer su prezentirana oklopna borbena vozila finske tvrtke Patria i austrijske tvrtke Steyr. Hrvatska Vlada je do kraja godine trebala donijeti odluku o kupnji ukupno 126 oklopnih vozila konfiguracije 6×6 i 8×8 za potrebe Oružanih snaga.
U utorak je u Slavonskom Brodu počelo testiranje vozila da bi se i na terenu provjerilo ono što su u dokumentaciji ponudila oba proizvođača. Za razliku od finske, austrijska tvrtka na testiranje nije dovezla vozilo Pandur II 6×6 i time se sama diskvalificirala iz tog velikog natječaja. Na testiranje su dovezli vozila Pandur II 8×8 i Piranha III 8×8 koju proizvodi švicarska tvrtka Movag.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,7,12,steyr_patria,81883.jl
Po mojoj osobnoj procjeni,polugodišnji će izvještaj imati jako važnu ulogu sada kako po pokazateljima al jednako i psihološki.
Ako se nastavi trend poslovanja od početka godine i sukladno s tim bude lijepo izvješće potražnja će rasti nošena još s briljatno perspektivnom budućnosti