| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Protokol oko restrukturiranja đđ ide tako da se plan restrukturiranja ide regulatorima u eu do 30.5 nakon tog šalje odgovor da oli ne u roku koliko dana , pretpostavljam pet šest dana , što bi značilo da bi rješenje moglo biti objavljeno kroz 15 do 30 dana , pretpostavljam da je tako ako netko zna nek me ispravi , zahvaljujem
kolega apatero1, pa nisam zloćo 🤣🤣🤣
znači do kraja 6.mj. će da znamo jel nosimo gaće na štapu ili samo štap 🤣🤣
Možda se i produži nešto kao kaže Kekez, ali Čeh nebu čekal u nedogled 🙂 a i čim vidim Hrca kak se smije znam da ide sve po planu 😉
Možda se i produži nešto kao kaže Kekez, ali Čeh nebu čekal u nedogled 🙂 a i čim vidim Hrca kak se smije znam da ide sve po planu 😉
Svim stranama je u interesu interesu da se restrukturiranje sprovede što prije ,đđ ponestaje novčanih sredstava i ne mogu čekati do rujna a česi bi što prije pokrenuli proizvodnju , u krajnjem slučaju pretpostavljam da će rješenje biti u roku mjesec dana , česi već kontroliraju cjelu kompaniju tako da česi nebi trebali biti upitni , a niti vlada to sebi nebi voljela dovesti u pitanje i onako na izborima nisu baš dobro prošli još da ovo dovedu u pitanje onda se mogu j…i
Isto mislim kolega 👍🏻 s tim da već Čehi vuku konce čim je Tomaš došao u upravu, tako da što se tiče ugovora i budućeg posla, planiranja tu je Tomaš već odradio što je trebao za početak, a papiri će se riješiti naknadno 😉
Isto mislim kolega 👍🏻 s tim da već Čehi vuku konce čim je Tomaš došao u upravu, tako da što se tiče ugovora i budućeg posla, planiranja tu je Tomaš već odradio što je trebao za početak, a papiri će se riješiti naknadno 😉
baš je zabavno čitati hvalospjeve o ulasku čeha spasitelja koji će kao ubaciti stotine svojih milijuna u firmu i tako ih podijeliti sa svim dioničarima 😂
međutim česti nisu filantropi koji mrze svoj novac nego biznismeni pa ako i budu ubacivali novac u DDJH, gledat će za njega dobiti najviše udjela što mogu. ako vas to podsjeća na ovo što se upravo događa na dalekovodu, imate dobar feeling. tamo su se isto tako sprdali s forumašima koji su ih dobronamjerno upozoravali što bi se moglo dogoditi, a sad kad se upravo događa pokrili su se ušima i zazivaju hanfu, vladu i svevišnjeg, ali uzalud
Nisam zloban, nisam kodi i želim vam da što bolje prođete na Đuri, ali nemojte imati ružičaste naočale, koliko ste ljudi zavili u crno svojim sabranim djelima na Dlkv,oni koji su kupovali na 6 kn već su u gubitku 75%
Radije odite do kamenitih vrata pomoliti se da Česi budu manje zlobni i da ne šišaju svu vunu.
Kolega nikog ja ne nagovaram na kupovinu i sam sam u dlkv u banani i nitko me nije nagovorio na ništa, kao što ni ja ne nagovaram, svatko nosi svoju glavu 😉 ali isto tako ne odlazim na forum i blatim dionice koje nemam ili želim ući jeftinije..
Ako ih nemam neću ništa pisat, ako ih imam onda valjda dajem svoje viđenje kretanja kao i svi koji imaju dionice određene tvrtke.
Eto toliko od mene 🙂
Nisam zloban, nisam kodi i želim vam da što bolje prođete na Đuri, ali nemojte imati ružičaste naočale, koliko ste ljudi zavili u crno svojim sabranim djelima na Dlkv,oni koji su kupovali na 6 kn već su u gubitku 75%
Radije odite do kamenitih vrata pomoliti se da Česi budu manje zlobni i da ne šišaju svu vunu.
Kolega apatero1, ma jasno je to kao dan 😉
Po njihovim komentarima kako kukaju burze ne bi trebalo ni biti 🤣🤣 sve crnjaci i ništa ne valja..
Hvala na podršci 👍🏻 🙂
baš je zabavno čitati hvalospjeve o ulasku čeha spasitelja koji će kao ubaciti stotine svojih milijuna u firmu i tako ih podijeliti sa svim dioničarima 😂
međutim česti nisu filantropi koji mrze svoj novac nego biznismeni pa ako i budu ubacivali novac u DDJH, gledat će za njega dobiti najviše udjela što mogu. ako vas to podsjeća na ovo što se upravo događa na dalekovodu, imate dobar feeling. tamo su se isto tako sprdali s forumašima koji su ih dobronamjerno upozoravali što bi se moglo dogoditi, a sad kad se upravo događa pokrili su se ušima i zazivaju hanfu, vladu i svevišnjeg, ali uzalud
nema koristi od objašnjavanja kolega, oni koji su ovdje zaglavili jednostavno ne žele progledati kao što nije htjela niti ekipa na dalekovodu sve dok im voda nije došla do grla (najavljeno rezanje dionica na 0,1 kn). tako će vjerojatno biti i ovdje