Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.12.2025. u 04:16
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Spalato 33

Dalekovod se tek sad nastoji izboriti za ono za što se je Bakić u đakoviću izborio protiv onog što sad predlažu u Dalekovodu

Od kud vama da se je javio samo jedan zainteresirani , zbog čega širiti laži , jedini interes vam je ući po najnižim cjenama (1kuna) i to je glavni razlog zbog čega lažete

PPD tj prvo plinarsko društvo i Debeljak vlasnik brodogradilišta i TVIKA  te dva čeha su bila četvorica zainteresiranih za preuzimanje Đure Đakovića

Na glavnoj skupštini je Bakić (koji je bio tada drugi dioničar ) odbio prijedlog o spajanju dionica i taj prijedlog noje prošao jer se je najvjerojatnije tada nastojalo pogodovati debeljaku

Bakić je poslije skupštine prepisao svoje dionice na čehe 18% svojih dionica , a osam posto dionica je dobila druga grupacija čeha od izvjesnog čini mi se gospodina Pavlovića

Trenutno su po tim okolnostima  česi ušli u Đaković i uveli uz sadašnju upravu svoje ljude i to je jedina istina vezana uz yĐaković , kako će sestvari odvijati uskoro ćemo saznati nakon što uprava pošalje plan restukturiranja u eu a rok je 30 /05

dlkv i ddjh su slične priče, ali ima jedna ogromna razlika

razlika se zove država, slavonija i socijalni mir

u dlkv nema tko pokriti dug osim privatnih dioničara, u ddjh bas kao i u ptkm svi gledaju s punim pravom u državu jer drzavni aparatčiki iz hdz i hns su doveli bili ptkm i sad doveli ddjh tu gdje jest

lijepo drzava pretvori potrazivnja u kapital, spajanje 10 u 1 i vuk sit i ovce na broju- tvrtka radi, dionicari nesto imaju, kradeze spasava slavoniju

ddjh je krupno političko pitanjer, to je valjda sasvim jasno – i zbog morha i zbog radnih mjesta. drzava ce se tu morati ispristi. pa dali su vec 300 milja iako je svima jasno da tih 300 milja nikad vidjeti neće, nije financministar bedak da ne zna kamo daje 300 milja. ali plenki naredio i to je to

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

investimir, 22.05.2021. u 17:07

lijepo drzava pretvori potrazivnja u kapital, spajanje 10 u 1 i vuk sit i ovce na broju- tvrtka radi, dionicari nesto imaju, kradeze spasava slavoniju

jarane lupetaš bez veze,,,država NE smije zbog EU pravila pretvoriti potraživanje u udio jer je to nezakonita potpora! dug mora biti vračen ili otpisan kroz rezanje kapitala! neče ddjh propasti al čemo mi dioničari proči ko i oni na DLKV,to je jasno svakome ko se razumi u burzu i dionice

Sva nagađanja su beskorisna dok ne znamo cijenu po kojoj su preuzeli dosadašnje dionice. Drugo je pitanje vraćanja rescue aida za koje postoji zaobilazno riješenje da banke prodaju dug uz diskont. Kod Đure će biti neki skroz drugi model od spominjanih ptkm i dlv. Naravno da će postojeći dioničari platiti loše poslovanje, ali tako je kako je.

Sad samo oprezno, ovi što su prodali dlkv u bežaniji 🙂  ( ja nisam prodao već dokupio još ) će sad ulaziti u ĐĐ i blatit 😉

jarane lupetaš bez veze,,,država NE smije zbog EU pravila pretvoriti potraživanje u udio jer je to nezakonita potpora! dug mora biti vračen ili otpisan kroz rezanje kapitala! neče ddjh propasti al čemo mi dioničari proči ko i oni na DLKV,to je jasno svakome ko se razumi u burzu i dionice

misliš ne smije kao što nije smjela 2018 u ptkm

ili mi 201 ne bjesmo u eu

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ovdje je vrlo izgledan scenario kao na DLKV samo se bude jos malo pricekalo da Djuka upadne u jos vece dugove pa da mali projdu isto kao na DLKV

@snupy

Nemamo se mi sto cuti, vec vidjeti da nisi u pravu.

Dlkv i ddjh nemaju nikakve slicnosti, a ti ih stavlja u istu koš.

Prvo i najbitnije po vlasnickoj strukturi, a dalje necu se sa tobom raspravljati kad si neuk.

Za razliku od Dlkv, Ppd je izasao iz kombinacije za Đuru pa je to nesto pozitivno , iako na žalost  kod nas je sve moguce. Puno puta viđeno.

Rescue aid ne može se pretvoriti u kapital. I točka. Proguglajte nevjerni Tome. Od tih 300 nekih 90 su bile garancije i one su sada slobodne. Izjava od Kekeza unatrag mjesec dana. Znači razgovara se o 210 milijuna. To će ili vratiti Đuro Đaković holding ili vlada RH koja je jamac. Novi vlasnici zasigurno žele da im se taj teret dugovanja iz prošlosti umanji. Na čiji teret odlučiti će politika. No interes je države da zbog vojne proizvodnje zadrži svoj udio pa ćemo vidjeti kako će to ići i tko će sve dokapitalizirati. Ne bi me čudilo da zajednički dokapitaliziraju i država i Česi. Uglavnom valjda će uskoro i javnost saznati što je u planu restrukturiranja. Do tada su sve samo špekulacije.

lojtra dobro pitanje. No nitko ne zna odgovor. Nagađanja su bila od 4 do 20 kuna. Argumentacija isto tako sto. Trenutno se gradi panika (zbog DLKV),a stvarnost je da se dogovor i plan restrukturiranja moraju predati do kraja mjeseca. Tako da računam da će biti oscilacija kroz tjedan.

New Report

Close