Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

apatero jako si pozitivan, ali nekako mi ne miriše na to. Neće biti stečaja, ali neće biti ni postojeće dioničarske strukture. Vrlo jednostavno. Mišljenja sam da je NB prodao po max cijeni 1 EUR. Uz to da su Česi preko burze željeli kupiti još mogli su to zadnjih mjeseci (zavrtilo se sigurno 20% dionica) po cijeni ispod 5 kuna.

Samo je pitanje hoće li omjer biti 1:10 ili 1:20.

Volio bi da je po tvom, ali nažalost neće biti.

Dragi moj Radek mislim da veoma plitko razmišljate , jzar misliš da se ode kalkulira u rasponu od 1 do koliko 3,4,5….koliko kuna ?!!!    Ako vi mislite da se ovdje radi o cijeni dionice onda sami sebe potcjenjujete

Prisjetite se malo tko je dolazio u đđ i to iz USA , a u igri su Bradly-i ,avioni ,NATO i da ne nabrajamo a vi meni o koliko 2,3,4,5 ili koliko kuna po dionici

apatero1 potpisujem 😉

Pitanje je oće li dokap ići po 10 ili 20 kuna  ……. ako se budu dugovi otpisivali ići po 20 a ako ne onda po 10 (a po zakonu ne može niže) ….. DDJH će u slijedeći par godina imati prihode između 1-2 milijarde kuna godišnje s  velikim udjelom “vojnih prihoda” ……… mislim da će RH tražiti 25 % udjela u budućoj vlasničkoj strukturi i dakako NO (samo radi toga da DDJH ostani di je i da raste,raste …….)

DAJ PET !!!

Ova dionica sa kupnjom do 5kn, mozda i vise je odlicna kupnja.

Sad se postavljanja pitanje koliko ce trebati vremena da se sa Česima dogovore, da dođu Patrie, Bradley,….

Niže video ako niste gledali, možete početi na 1:28:00 h  pa do eto prije dva tjedna 😉

Da mi tu previše ne pametujemo 🙂

Sto godina Đure Đakovića i sindikalnog pokreta u toj tvrtki

I ako se kupi na danasnjim razinama, ne vjerujem da ce nize, jedino u slucaju stecaja. Stecaj je trenutno daleko, ali nikad ne znas.

Slažem se kolega 😉

Ponavljam ĐĐ je brend što evo i uprava potvrđuje , a i Česi 😉 i kao takav ide dalje i slažem se sa niže prihodima i dokapitalizacijom cca…

Sretno svima sa ĐĐ dalje

mikro, 12.03.2021. u 18:58

Pitanje je oće li dokap ići po 10 ili 20 kuna  ……. ako se budu dugovi otpisivali ići po 20 a ako ne onda po 10 (a po zakonu ne može niže) ….. DDJH će u slijedeći par godina imati prihode između 1-2 milijarde kuna godišnje s  velikim udjelom “vojnih prihoda” ……… mislim da će RH tražiti 25 % udjela u budućoj vlasničkoj strukturi i dakako NO (samo radi toga da DDJH ostani di je i da raste,raste …….)

CSG samo udara 😉

https://czechoslovakgroup.cz/novinka-na-idexu-2021-zaujala-dita-patriot-ii-i-tatra-force-8×8

Ja smatram da sam svoj novac na ovoj dionici izgubio tako da nisam emotivno vezan za ishod.  Jednostavno gledam širu sliku koja nije zasnovana na šara lažima o velikim poslovima već na onome što je tu konkretno u džepu. Iz tog konteksta slažem se da je stečaj danas puno dalje nego početkom prošle godine, ali ne očekujem da će netko drugi pokriti gubitak vis a vis nekih velikih budućih poslova. Ako sam bio kolateralna žrtva tmurne prošlosti eto neka budem žrtva vaše svijetle predikcije budućnosti. Ugodan vikend vam želim.

hrvalin, 12.03.2021. u 16:10

znači za očekivati je dokap od strane čeha ili stečaj…to su sada jedine 2 mogućnosti.

sada to znamo mi, a znaju naravno i česi da je đuri voda došla do grla i da su im oni zadnja slamka spasa. koliko je vjerojatno da će česi samo ubaciti pare u đuru kao što je to do sada

radila država? nikakve!

česi će tražiti da za svoje pare dobiju većinski udio, ali sigurno neće bacati pare unutra po ovim cijenama na burzi i sad se opet vraćamo na način dokapa tj.spajanje više dionica pa dokap. prije je bakić to stopirao međutim on je svoje prodao i više nema nikoga tko bi to zaustavio..a i da zaustavi, nakon toga jedino može biti stečaj i the end

zaključak: slijedi brutalno šišanje sadašnjih dioničara

Dragi kolega mogli ste izostaviti cjelokupni tekst i ostaviti ovaj vaš “nepobitni” zaključak

1. MORH je svojim ugovorom s đđ otklonio mogućnost da đđ ide u stečaj ,to je i vrapcu na grani jasno a osim MORH-a sam.đ.đ. direktno pregovara i proizvođač Bradlya o njihovoj modernizaciji ,koja su namjenjena HV-eu.             2. Bakić je već jednom bezuvjetno spriječio tzv šišanje .Vidljivo je da je Bakić ustvari bio isturena ruka čehoslovačka od samog njegovog angažiranja u đđ a kad je sazrijelo vrijeme dionice je samo prepustio istim tim Česima ,tako da sam uvjeren da vam se neće ispuniti želja da će biti razvodnjavanje 10 u 1 , ali postoji nešto što nebi odgovaralo niti jednom malom dioničari ,mada je zadnjom objavom nakon predaje svojih dionica Česima , Bakić je izrazio svoje mišljenje i stav da će đđ biti mrc ili drugi erikson , tako da otklanjam svoju neposrednu opasnost koju nisam namjerno otkrio o kakvom riziku za male dioničare je riječ jer je nebitno

New Report

Close