Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 03:56
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Đuro svakim danom budi nadu sa ovim vjestima,nista čudno da bude novi ernt.

Spalato33

jednom su ameri napucavali cijenu dionice Plive i to je to. Nece se vise u povijesti ponoviti da jos jednom nabiju cijenu za ddjh koji bi im vlada ionako dala za 1 kn samo da ga skinu s grbace

Pita se nesto i Bakica ovdje

spalato33

a sto se ga pita. On je jedino u situaciji da iz prve ruke moze saznat i dogovorit spasavanje svojih 50 milja kuna koje je upucao u kompaniju. To samo pokazuje da ce on pristati na sve komb samo da izadje iz ove price sa cim manje izgubljene love.

još jedan novi skrbnički u top 10. nešto se kreće

Previse noviteta zadnjih dana da uskoro ne odemo na petaka.

Diokidina

od 5 do 1200 kn kako je rekao Bakic ima nekoliko svjetlosnih godina.

@Bently

Ne dam svoje ispod 8. Prva crta prodaje.

I znam ako se odlucim prodati na tim razinama, da cu bez problema rijesiti.

Možda će ipak biti Šveđani 🙂

Ja ne prodajem ispod XX kn 🙂 a možda ni tad, ako se predviđa da bi đđ mogao biti novi mercedes ( a đđ već je stogodišnji brend ) treba biti strpljiv

VOJNI ZRAKOPLOVI SAAB GRIPEN FAVORITI NA NATJEČAJU MORH-A

Pripetavanje između F-16 i Rafalea: Jesu li Šveđani ispali iz igre?

da li, kazem, da li uopće sve ovo skupa ima ikakve veze sa Đurijem ili nema apsolutno nikakve??

I ako ima, kakve točno? Da li će tu svejedno ići promjena vlasnika i kako će se ovo klupko odmotati ostaje za vidjeti.

Vjerujem od te dvije niže opcije da je pogodna za Đuru, napinju jedni i drugi 🙂

U Zadru bi bio centar za obuku pilota i plus 6. Hrvatskih tvrtki, vjerujem koje su vezane za vojnu industriju 🙂

američka tvrtka Lockheed Marin (LM) je spremna u svoj globalni lanac kooperanata uključiti i šest, za sada neimenovanih, hrvatskih tvrtki. Isto tako, zrakoplovna baza Zemunik u Zadru bi mogla postati regionalni centar za obuku borbenih pilota F-16 zrakoplova za zemlje šire regije koje imaju ove lovce

https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/svedani-vjeruju-da-ce-hrvatska-nebo-cuvati-zrakoplovima-grippen-125859

http://www.brodportal.hr/m/clanak/veleposlanik-sad-a-u-republici-hrvatskoj-sastao-se-s-predstavnicima-duro-dakovic-grupe-dd-24390

Priča se da se pojavila vijest u medijima da g.Bakic sprema preuzimanje ddjh…Ja sam pokusao naci vjest ali ne nalazim da li netko nešto zna o tome ili je spekulacija?

hvala!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

New Report

Close