EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Đuro svakim danom budi nadu sa ovim vjestima,nista čudno da bude novi ernt.

Spalato33

jednom su ameri napucavali cijenu dionice Plive i to je to. Nece se vise u povijesti ponoviti da jos jednom nabiju cijenu za ddjh koji bi im vlada ionako dala za 1 kn samo da ga skinu s grbace

Pita se nesto i Bakica ovdje

spalato33

a sto se ga pita. On je jedino u situaciji da iz prve ruke moze saznat i dogovorit spasavanje svojih 50 milja kuna koje je upucao u kompaniju. To samo pokazuje da ce on pristati na sve komb samo da izadje iz ove price sa cim manje izgubljene love.

još jedan novi skrbnički u top 10. nešto se kreće

Previse noviteta zadnjih dana da uskoro ne odemo na petaka.

Diokidina

od 5 do 1200 kn kako je rekao Bakic ima nekoliko svjetlosnih godina.

@Bently

Ne dam svoje ispod 8. Prva crta prodaje.

I znam ako se odlucim prodati na tim razinama, da cu bez problema rijesiti.

Možda će ipak biti Šveđani 🙂

Ja ne prodajem ispod XX kn 🙂 a možda ni tad, ako se predviđa da bi đđ mogao biti novi mercedes ( a đđ već je stogodišnji brend ) treba biti strpljiv

VOJNI ZRAKOPLOVI SAAB GRIPEN FAVORITI NA NATJEČAJU MORH-A

Pripetavanje između F-16 i Rafalea: Jesu li Šveđani ispali iz igre?

da li, kazem, da li uopće sve ovo skupa ima ikakve veze sa Đurijem ili nema apsolutno nikakve??

I ako ima, kakve točno? Da li će tu svejedno ići promjena vlasnika i kako će se ovo klupko odmotati ostaje za vidjeti.

Vjerujem od te dvije niže opcije da je pogodna za Đuru, napinju jedni i drugi 🙂

U Zadru bi bio centar za obuku pilota i plus 6. Hrvatskih tvrtki, vjerujem koje su vezane za vojnu industriju 🙂

američka tvrtka Lockheed Marin (LM) je spremna u svoj globalni lanac kooperanata uključiti i šest, za sada neimenovanih, hrvatskih tvrtki. Isto tako, zrakoplovna baza Zemunik u Zadru bi mogla postati regionalni centar za obuku borbenih pilota F-16 zrakoplova za zemlje šire regije koje imaju ove lovce

https://lider.media/aktualno/biznis-i-politika/hrvatska/svedani-vjeruju-da-ce-hrvatska-nebo-cuvati-zrakoplovima-grippen-125859

http://www.brodportal.hr/m/clanak/veleposlanik-sad-a-u-republici-hrvatskoj-sastao-se-s-predstavnicima-duro-dakovic-grupe-dd-24390

Priča se da se pojavila vijest u medijima da g.Bakic sprema preuzimanje ddjh…Ja sam pokusao naci vjest ali ne nalazim da li netko nešto zna o tome ili je spekulacija?

hvala!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

New Report

Close