Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.12.2025. u 06:55
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
293
5
58,50
62,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cca. 35 kuna prihoda po dionici? Nije loše, didn’t see that coming.

Cca. 35 kuna prihoda po dionici? Nije loše, didn't see that coming.

A kako znate po kojem se omjeru djele novci u konzorciju?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Cca. 35 kuna prihoda po dionici? Nije loše, didn't see that coming.

A kako znate po kojem se omjeru djele novci u konzorciju?
[/quote]

Ne znam. Samo sam konstatirao da je, obzirom na ukupne prihode od 35 mil. eura, prihod po dionici oko 35 kuna. Neka pola pripadne samom DDJH i nije loše. Kažem, didn’t see that coming, kao grom iz vedra neba. Čekajući rezultat natječaja iz UAE, ovo je ugodan dodatak. Samo, na kraju krajeva, bitna je marža, a to neka netko relevantniji za ovu industriju procijeni.

Može pripasti i trećina,petina Đuri, pa i manje,sve je to samo nagađanje,ne znamo ni šta bi ĐURO točno trebao raditi ni kolike su mu marže.
Ne znamo ni koliko dugo će se graditi te elektrane,možda i godinama kako to već ide kod nas….
Zato ne brzajte bezveze sa brojkama.

"Only dead fish swim with the stream"

Kada sam govorio da Đuro ima sanse u elektroeneregtskom sektoru, onda su svi govorili da se propast. Sada kada su dobili posao, e sad nece nista zaradit.
Bitno je da ne rade sa minusom i da dobivaju ugovore, a onda ce polako dolaziti i profit.

pise lipo da su dio konzorcija u ugovoru vridnom vise od 35 milijuna eura dobro bigfoot kaze ne zna se koliko ce mu pripasti a samim tim je glupo racunati zaradu po dionici

Potpisali ugovor!
Kad će prva lopata?
Di li Ban di li Bosna … 🙂

Ne znamo ni koliko dugo će se graditi te elektrane,možda i godinama kako to već ide kod nas….

Rok realizacije projekta je 24 mjeseca. Barem se to zna.

DDJH BV 10 kuna, cijena 37 kuna , DLKV BV 18 , cijena 18. DDJH dobio posao od 36 milijuna eura gdje se ne zna koliko dobiva jer je u konzorciju, DLKV dobio samostalno poslove u Norveškoj za preko 100 milijuna eura. Stvarno je ova naša burza fantastična[emo_smijeh]

A logika je da nema logike 🙂

moja pretpostavka je da će DD raditi par kotlova ili tako nešto što je niti 10% investicije.

to ti je kao kad neki građevinac kaže da će raditi na 200m€ projektu vjertroelektrana a 95% cijene su turbine.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

DDJH BV 10 kuna, cijena 37 kuna , DLKV BV 18 , cijena 18. DDJH dobio posao od 36 milijuna eura gdje se ne zna koliko dobiva jer je u konzorciju, DLKV dobio samostalno poslove u Norveškoj za preko 100 milijuna eura. Stvarno je ova naša burza fantastična[emo_smijeh]

1. DLKV još nije dobio posao u Norveškoj.
2. DDJH možda već sutra dobije 5x veći posao u UAE.
2.1. DDJH ima jači lobi i jake privatne ulagače.
3. DLKV je dokapitaliziran po 10kn, a cijena je 17,99kn = 55% više od dokapa.
3.1. DDJH je dokapitaliziran po 20kn, a cijena mu je 36,50kn = 55% više od dokapa.

Zapravo, kad se ovo iznad uzme u obzir, burza je jednako vrednovala obje dionice, iako postoje razlike u samim tvrtkama.

New Report

Close