Sport & biznis - SP 2026.
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.07.2026. u 10:26
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
48,00
1.920
40
46,20
48,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Trgovina na hrvatski naćin prodaš nešto što donosi 380 milja za 63 milje kn.

kolega siguran sam da znate da nije prodana 100% vrijednost DDJM za 63mil.kn jer su njemci već držali dio kolača, a i sada još uvijek DDJH ima 15%.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Kakvo čiščenje do + 10 [tongue]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Nešto nam se budi ddjh

Nešto nam se budi ddjh

mene je uvijek strah kad se đuro ovako nenadano probudi, gotovo uvijek završi dizanjem na lijevu nogu i padom na betonski pod

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nešto nam se budi ddjh

mene je uvijek strah kad se đuro ovako nenadano probudi, gotovo uvijek završi dizanjem na lijevu nogu i padom na betonski pod
[/quote]
Možda je ovo razlog za rast i pojačani volumen usprkos malo lošijem izvješću..poruka je sa onog drugog foruma od kolege Ententinisa.Objavljena je na holdingu iako meni to više vuče na montažu.
Ako netko zna nešto više o ovim špekulacijama neka malo objasni…ili je to samo neka Ententinisova fora?
citiram;
"Samo da bacim bubu u uho. Znamo da HEP gradi nuklearku u Albaniji. Znamo isto tako da će to raditi neka od velikih svjetskih kompanija a da će neke od naših firmi biti podizvođači u tom ogromnom poslu koji vrijedi milijarde.
Nema puno firmi koje se bave nuklearkama a vjerovatno najjača je Westinghouse.
To je kompanija koja je radila i nuklearku Krško. Znate tko su bili podizvođači?
Hidroelektra i Đuro Đaković. A znate tko sudjeluje na razvijanju Westinghouse-ovog novog reaktora IRIS? Đuro Đaković.
A pošto su nas upravo primili u NATO, mislim da nema ljepšega načina da im se zahvalimo nego tako da angažiramo Westinghouse "

sijem žito raste grahorica

Nešto nam se budi ddjh

[/quote]
Možda je ovo razlog za rast i pojačani volumen usprkos malo lošijem izvješću..poruka je sa onog drugog foruma od kolege Ententinisa.Objavljena je na holdingu iako meni to više vuče na montažu.
Ako netko zna nešto više o ovim špekulacijama neka malo objasni…ili je to samo neka Ententinisova fora?
citiram;
"Samo da bacim bubu u uho. Znamo da HEP gradi nuklearku u Albaniji. Znamo isto tako da će to raditi neka od velikih svjetskih kompanija a da će neke od naših firmi biti podizvođači u tom ogromnom poslu koji vrijedi milijarde.
Nema puno firmi koje se bave nuklearkama a vjerovatno najjača je Westinghouse.
To je kompanija koja je radila i nuklearku Krško. Znate tko su bili podizvođači?
Hidroelektra i Đuro Đaković. A znate tko sudjeluje na razvijanju Westinghouse-ovog novog reaktora IRIS? Đuro Đaković.
A pošto su nas upravo primili u NATO, mislim da nema ljepšega načina da im se zahvalimo nego tako da angažiramo Westinghouse "
[/quote]

vrlo zanimljivo!!!, ali stvarno uvijek ustane na lijevu,pa na traumu…..

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Uskoro ćemo vidjeti tko se to ukrcava

nekakva velika tišina ovdje oko Đure [thumbsup]

ma neka je tisina…

Samo neka nam Djuro raste.. 😉

Čini se da erupcija slijedi. Što je s bankrotom valentine? Kakav igrač, koja komedija

Hell is Empty and all the Devils are Here

Koja je ovo sprdačina od burze, pad ht-a su anulirali rastom atpl-a a djuro narastao 4.5% sa 2 protrgovana komada, kad je trebao rasti nije, sad kad je u djuri katastrofalno stanje sad on raste, samo da neuslijede otkazi jer novih poslova za sad nema.

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

šta ti je krivo ddjh raste ,kani se burze nije to za tebe.Poslova ima za ddjh i nije katostrofalno stanje.Hrpa skrivenih naloga na kupnji

New Report

Close