EN DE

Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://lidermedia.hr/biznis-i-politika/u-iznimnoj-burzovnoj-2025-dionice-godine-koncarove-kompanije-i-ht/

Končar ht najbolje banke u hrvata a ivana7 najbolji savjetnik

Informanka, 15 – 19/12.

– točno kako sam predvidjela prošli tjedan, fondovska industrija zaustavlja bilo koji rast za ovu godinu.

– tako sam ovaj tjedan ostvarila sitan minus od -0.3% .

– u ovoj godini prinos mi je +87.6% .

– do kraja godine još je ostalo samo pet radnih dana.

– i dalje ništa ne očekujem, pozicionirala sam se za iduću godinu, sada mi je posao samo čekati.

– uživajte mi u Božićno-Novogodišnjim blagdanima.

Informanka, 22 – 23/12.

– u ovom neradnom tjednu od samo dva radna dana moj portfelj je porastao točno 1.0% .

– u ovoj godini prinos mi je 88.6% .

– cilj mi je bio 100%, tokom godine sam bila i preko tih 100%, ali sada je tu cca 90% još su do kraja godine dva radna dana i što je tu je, ja sam zadovoljna.

– kako mi je preko 99% portfelja u “Končarima” očekujem daljnji rast tih dionica i u narednim godinama.

– Končar ima tržište i traženu robu (KODT, transformatori).

– u naredne tri godine će poduplati proizvodne kapacitete.

– a to vam znači u naredne tri godine i minimalni rast cijene dionice od 100%, e sada hoće li to biti svake godine 33.3% totalno je nebitno.

– i ove godine je KODT povećao proizvodne kapacitete a to ćemo vidjeti u narednoj godini.

– ja ne mislim više kupovati (nemam viška novca) a ni prodavati.

– sada mi preostaje samo uživati u rastu cijene dionice i čekati lijepu dividendu koju ova firma redovno isplaćuje.

– uživajte mi u “Končarovim” dionicama, i svima vam čestitam “Sretan vam Božić”, vama i vašim obiteljima.

Usporedba Au i KODT.

– zlato (Au) vam je jedna od najsigurnijih investicija u kriznim vremenima a i kroz cijelu povijest, u zadnje vrijeme cijena zlatu je dosta porasla pa mi je interesantno pratiti cijenu zlata i cijenu dionice KODT, a sada su jako blizu, pa će mi biti zanimljivo vidjeti gdje će biti u ovo vrijeme dogodine (za godinu dana).

– Bečki filharmoničar 1 unca cijena 3.976 eura .

– dionica KODT cijena 3.780 eura .

– ja sam imala nešto malo tih Bečkih pa sam ih zamijenila za KODT.

– zaradila sam i na Bečkima i na KODT.

– moja je oklada rast KODT, ali je i zlato dobra investicija.

– javim vam za godinu dana jesam li pogodila i profitirala.

+88.0%  Informanka, 29 -30/12.  +88.0%

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

– ovaj tjedan, odnosno ova zadnja dva radna dana burze u godini gubitak mi je -0.6% .

– u ovoj godini prinos mi je +88.0% .

– zadovoljna sam s prinosom, ali tokom godine on je bio i preko 100%.

– što je, tu je, moram biti zadovoljna.

– u 2026. ulazim bez keša, imam duga, skoro sve mi je u KODT.

– i u 2026. će mi biti sva jaja u jednoj košari, bez rizika nema vam ni velikog profita.

– i za kraj jedna radosna vijest,

– ove godine nemam PKD, nemam plaćanja poreza.

– za ovu godinu sam ispunila zavjet koji sam dala Gospi.

Godišnji prinosi.

2021. +33.3%

2022.   +8.7%

– i onda odlučim staviti sva jaja u jednu košaru,

– lagano rasprodajem sve što imam i kupujem KODT,

– i to se odmah vidi po prinosima.

2023. +103.5%

2024. +80.1%

2025. +88.0%

Poslovni.hr slavi 20.rođendan.

– Poslovni, pa sretan vam rođendan.

– a vama dragi investitori koji dolazite na ove stranice, sve najbolje vama i vašim obiteljima u 2026. godini.

Sretna Nova Poslovni. hr i želim Vam da ovaj forum bude uspješan/osposobljen za rad. Puno zdravlja svima.

Informanka, 2.1.2026.

– u prvom ovogodišnjem tjednu samo jedan radni dan.

– i u prvom ovogodišnjem tjednu +0.2%, veseli, jer je plus, bolje i taj skromni plus nego minus.

– tako sam i u ovoj godini također napravila +0.2%.

– ništa ne trgujem, nemam eura, krediti mi se ne dižu, ništa mi se ne prodaje.

– u dionicama sam malo preko 100%.

– u svom portfelju ništa značajnog ne očekujem do kraja veljače.

Hvala Ivani7 što ovdje  dijeli svoja iskustva i razmišljanja. Dobar su poticaj na razmišljanje i razumijevanje  određenih načina investiranja. Iako se nažalost na ovoj stranici više ne piše baš puno, ali da se zaključiti kako se pozorno prate i komentiraju njene objave tako da bi administrator mogao biti malo angažiraniji oko puštanja komentara.

Valjda će odmorerirati do slijedeće godišnjice

Sve najbolje. Pametno

私は悲鳴をしましょう

New Report

Close