Informanka, 30/3. – 2/4.
– kako sam predvidjela prošli tjedan, ponovno tjedni minus -0.9% .
– u ovoj godini minus -1.87% .
– dok bude trajao ovaj rat biti će i minusi u portfelju.
– nadam se da će po okončanju ovoga rata s obje strane Arapskog zaljeva nastati velike potrebe za transformatorima.
– tu će neke firme profitirati, ako ih pronađete profitirati će te i vi.
Informanka, 6 -10/4.
– ovaj tjedan mala naznaka o prestanku rata i odmah lijepi tjedni plus portfelja od +2.1%.
– u ovoj godini, mali ali slatki plus portfelja od samo +0.23%.
– ako se rat nastavi portfelj pada ili ako se rat okonča slijedi ubrzani rast portfelja.
– ovaj tjedan sam krajnjim naporima skupila love za kupnju jedne dionice KODT2, kupila sam ju dosta jeftino, po cijenama od prije pola godine, najzanimljivije mi je bilo kad su trejderi kupovali po puno većim cijenama ali na njihovu žalost cijena je ponovno pala.
– ja sam strpljiva jer znam koju dionicu imam u rukama i nije mi teško čekati.
– do kraja ovog mjeseca ćemo za KODT sve znati, već u ponedjeljak godišnje izvješće, pri kraju mjeseca 1Q26. i ono najvažnije doznati ćemo kada je skupština i kolika je dividenda.
Informanka, 13 – 17/4.
– lijepi rast ovaj tjedan, +2.77%.
– u ovoj godini plus je točno +3.0% .
– na vijesti o koncu rata portfelj raste.
– kad rat stane portfelj će poletjeti gore, ali kako stvari stoje biti će još rata ili ni rata ni mira, ali i taj rat će završiti.
– ako bude još toga rata, a netko prijeti da će jedna država od 90M stanovnika ostati bez struje i električnih centrala, a ovi ugroženi će gađati suprotnu stranu također po energiji….
– ako se ovaj scenarij ostvari neke će firme dobro profitirati, ako ih pronađete profitirati će te i vi.
– najbolje bi bilo da taj rat što prije završi.
– a ono što mene najviše zanima je idući ponedjeljak 27/4 i izvješće KODT za 1Q26., to izvješće će odrediti smjer cijene dionice KODT, nadam se dobrom izvješću i porastu cijene dionice.
Informanka, 20 – 24/4.
– ovaj tjedan minus od -1.3%, a u ovoj godini je još uvijek mali plus od +1.7%.
– ovo stanje ni rata ni mira cjenovno dosta šteti dionici KODT.
– sutra 27/4 je izvješće KODT za 1Q26., očekujem da će biti dobro izvješće, ne ono odlično koje diže cijenu u nebesa.
– ali doći će i ta vremena, kad će cijena dionice rasti, ja ću do tada strpljivo čekati.
– ove godine izgleda ništa od rasta portfelja od +100%.