kako da ne..sjećam se kad je bivši direktor ingre pred 10-15 godina kupovao dionice na 18-20 kn, jednom je kupio 10.000 komada u jednoj transakciji i svi su tada pisali kako je to odlično ulaganje, kako će dugoročno ingra na 50 kn itd…a ingra je par godina nakon toga otišla na svega par kuna i tamo je cmrljila dugo vremena. toliko o isplativosti dugoročnog ulaganja na zse, pogotovo kad pogledamo kolike firme su u zadnjih 10 godina nestale s burze (ledo, zvijezda, belje, đakovština, zdenka, magma, hgspot, tankerska plovidba… itd.) a kolike su dionica danas na na par % vrijednosti koju su imale pred desetak godina (dalekvod, đuro đaković, uljanik plovidba, ksst itd.)
pa ti kupuj za “dugoročno” ulaganje na ZSE
tako je…na zse dugoročni na kraju ispadnu najveći gubitnici…a na ingri se bogami masa ulagača već nasanjkala….
Mozda prije 5 godina, ali nakon Agrokorki nema vise vlakica…svo smece je delistirano ili otislo u vjecna lovista…izumrla vrsta
Best buy – i dalje ingra!
Nikad bila nit će bit
Nema rata, izvješća samo što nisu. Kakva je procjena koje dionice bi mogle najviše potegnuti prema vrhovima? Što mislite o ERNT, VLEN, ATGR, svi turisti?
Nema rata, izvješća samo što nisu. Kakva je procjena koje dionice bi mogle najviše potegnuti prema vrhovima? Što mislite o ERNT, VLEN, ATGR, svi turisti?
ništa nije best buy jer su cijene dionica na svojim vrhuncima unazad nekoliko godina, a isto je vani. samo se čeka neki okidač koji će žestoko porušiti burze, kao što se vidjelo neki dan kad su rusi izvodili vojne vježbe. zato pamet u glavu, a pare u novčanik, to je trenutno najpametnija investicija
ništa nije best buy jer su cijene dionica na svojim vrhuncima unazad nekoliko godina, a isto je vani. samo se čeka neki okidač koji će žestoko porušiti burze, kao što se vidjelo neki dan kad su rusi izvodili vojne vježbe. zato pamet u glavu, a pare u novčanik, to je trenutno najpametnija investicija
slažem se s amadeom,jaka korekcija visi u zraku i iskusni ulagači rješavaju se polako dionica š i pripremaju za šoping u korekciji
BB bi mogla da bude optima,,,OPTE
pročitajte postove od danas na topiku i članak iz jutarnjeg,,,ako su brojevi točni,biće para jarani moji,,, 🤑
Informanka.
– gubim i dalje novce, ipak ovaj tjedan nešto ubrzanije, tjedni minus mi je -1.2%, a lijepa godišnja dobit se jednostavno istopila na +0.9%.
– ovaj tjedan mi je sve padalo osim IKBA, ZABA i OPTE.
– nisam ništa prodavala, a kupila sam malo više TPNG, KODT i MDKA.
– što dalje, stvarno nemam pojma, više ne gledam kamo će tržište, puno me više zanima kako će se ponašati pojedine dionice u ovoj krizi.
pa gdje si to draga moja kupovala malo više medike? možda na njuškalu? cijeli tjedan su prodana samo 2 (slovima: DVA) kom!!!???
pa gdje si to draga moja kupovala malo više medike? možda na njuškalu? cijeli tjedan su prodana samo 2 (slovima: DVA) kom!!!???
– lijepo sam vam napisala malo više TPNG (mislim da je jeftino po 38, ali nije prodaju ZABA i Marinko), možda sam to trebala staviti u zagradu, nebitno, MDKA sam kupila 1 dionicu, u ovom padu MDKE vam malo i branim cijenu jer sam na “jeftinijoj” kupnji kupila cca 5 dionica.