• Hrvatska

  Općini Cestica 1,7 milijuna kuna iz IPARD-a

  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je Općini Cestica u Varaždinskoj županiji 1,7 milijuna kuna za rekonstrukciju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, izvijestili su u petak iz Agencije.

 • Hrvatska

  Mornar: Digitalizacija škola stoji 2,5 milijardi kuna kojih Hrvatska nema

  Za digitalizaciju hrvatskih škola potrebno je oko 2,5 milijarde kuna kojih Hrvatska nema te se taj važan projekt u sklopu reforme školstva mora provoditi polako, pri čemu se iduće godine kreće s 30 milijuna kuna, kazao je u petak u Visokom učilištu Algebra u Zagrebu ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar.

  Hrvatska

  Rađenović: svaki dan za kamate dajemo 30 milijuna kuna

  Zamjenik ministra financija Igor Rađenović izjavio je u petak na saborskom Odboru za zdravstvo i socijalnu politiku, kojem je predstavio državni proračun za iduću godinu, da Hrvatska svaki dan za kamate isplaćuje 30 milijuna kuna.

  Hrvatska

  Savez za energetiku Hrvatske od danas omogućio i učlanjenje fizičkih osoba

  Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke članarini i članskom doprinosu za članove fizičke osobe Saveza za energetiku Hrvatske, Savez je danas otvorio prostor za učlanjenje fizičkih osoba - svih pojedinaca koji se zanimaju za teme energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

  Hrvatska

  DZS: Stopa nezaposlenosti skočila na 18,7 posto

  U listopadu je u Hrvatskoj stopa registrirane nezaposlenosti skočila sa 17,7 na 18,7 posto, što je drugi mjesec zaredom kako raste, pokazuju danas objavljeni podaci Državnog zavoda za statistiku.

 • Prikaži još vijesti iz ove rubrike +