FOTO: Novim Teslama otpadaju branici od jače kiše

Foto: Twitter Foto: Twitter

Čovjek je na Twitteru objavio fotografiju automobila uz objašnjenje da je do incidenta došlo nakon što je na cesti naletio na pljusak.

Proizvođač električnih automobila iz Palo Alta danonoćno puni stupce američkih medija kojekakvim temama.

Naime, Teslini potpuno novi automobili navodno ne vole vodu. Na vlastitoj je koži to osjetio jedan vlasnik kojem je s netom kupljenog Modela 3, nakon pola sata vožnje, otpao branik, prenosi tportal.

Čovjek je na Twitteru objavio fotografiju automobila uz objašnjenje da je do incidenta došlo nakon što je na cesti naletio na pljusak. Isti problem zadesio je još jednog vlasnika Modela 3 koji je također objavio fotografiju putem iste društvene mreže.

Doduše, on je priznao da je vozio kroz malo dublju vodu, no čak i u takvim situacijama branici s automobila jednostavno ne bi smjeli otpast.

U Tesli kažu da će poduzeti sve korake kako bi istražili okolnosti koje dovode do ove manjkavosti, te kako postavljaju letvicu kvalitete izuzetno visoko kad je Model 3 u pitanju.

Tesla je posljednjih mjeseci sve karte stavila na maksimaliziranje proizvodnje Modela 3, kako bi ispunili planirane kvote i skratili ogromnu listu čekanja koja broji gotovo pola milijuna kupaca. Stoga ne treba previše čuditi ako je ovakvo ubrzavanje proizvodnje (jedna proizvodna linija nalazi se u šatoru) uzelo svoj danak na kvaliteti konačnog proizvoda.

Komentari (3)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve