Stres na poslu nosite sa sobom doma, kako si pomoći?

Autor: Poslovni.hr , 18. svibanj 2016. u 07:30
Foto: Fotolia

Možemo li i kako utjecati na krajnje ishode koje dobivamo u poslu i životu? Jesu li poslovni uspjeh, zdravlje i osobna sreća stvar slučaja, talenta ili osobnih zasluga?

Odgovor na to nam daje Neuro-lingvističko programiranje (NLP), smjer u primijenjenoj psihologiji koji nas uči kako koristiti svoj um i tijelo da bismo postizali vrhunske rezultate

Kako izgleda psihološka formula genijalnosti, uz pomoć koje ćete moći imati više fokusa, veće samopouzdanje, donositi bolje odluke, komunicirati uspješnije, stvarati više i biti bogatiji u svakom pogledu, manje odgađati i čekati da se nešto pozitivno dogodi, a više i brže napredovati tamo gdje želite.

Pozivamo vas da okusite  radionicu i učinite pozitivan korak ka poslovnom i osobnom uspjehu i sreći. Poslovni dnevnik organizira NLP radionicu 20. svibnja 2016.  Iskoristite ponudu 1+1 gratis, jednu kotizaciju platite, a dvije dobijete.  

Radionica je namijenjena svima koji žele bolje upravljati svojim životom i karjerom te biti zdraviji, uspješniji i zadovoljniji. Želite li okusiti NLP – ovo je trening za vas!

Iz sadržaja:

  • Percepcija – kako radimo uspjeh i neuspjeh?
  • 4 strategije za bolji posao:
  1. Fokus na pozitivno
  2. Fokus na ishod
  3. Fokus na ono što kontroliramo
  4. Poticajna uvjerenja
  • Osjetilna izoštrenost: kako čitati neverbalnu komunikaciju s više preciznosti
  • Neverbalna komunikacija i rapor – kako komunicirati koristeći neverbalni komunikacijski kanal ostvarujući prisnost čudesno brzo

Više o radionici i programu pogledajte ovdje.

Iskoristite ponudu 1+1 gratis, dvije kotizacije po cijeni jedne.

Za više informacija i prijave slobodno nas kontaktirajte

Tel: + 385 1 6326 009, 6326 085
Mob: + 385 91 6400 832, +385 91 6300 436
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close