NLP alati za napredak u poslu i karijeri

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2016. u 13:04
fotolia

Kako postizati više i pritom se osjećati bolje

Iskoristite akciju 1+1 gratis. Uz jednu plaćenu kotizaciju, drugu dobivate GRATIS. Akcija vrijedi do 19. SVIBNJA 2016. ili do popunjenja grupe.

Jesu li poslovni uspjeh, zdravlje i osobna sreća stvar slučaja, talenta ili osobnih zasluga? Možemo li i kako utjecati na krajnje ishode koje dobivamo u poslu i životu??

Odgovor na to nam daje Neuro-lingvističko programiranje (NLP), smjer u primijenjenoj psihologiji koji nas uči kako koristiti svoj um i tijelo da bismo postizali vrhunske rezultate. 

Na ovoj radionici imat ćete priliku saznati kako izgleda psihološka formula genijalnosti, uz pomoć koje ćete moći imati više fokusa, veće samopouzdanje, donositi bolje odluke, komunicirati uspješnije, stvarati više i biti bogatiji u svakom pogledu, manje odgađati i čekati da se nešto pozitivno dogodi, a više i brže napredovati tamo gdje želite.

Radionica je namijenjena svima koji žele bolje upravljati svojim životom i karjerom te biti zdraviji, uspješniji i zadovoljniji. Želite li okusiti NLP – ovo je trening za vas!

Trajanje treninga i satnica

Satnica je od 9.00 – 16.30 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena od 13-14 sati, te dvije kraće pauze tijekom dana (prije podne od 11.00-11.15 i popodne od 15.00-15.15).

Broj polaznika 

Trening je namijenjen radu u malim grupama, omogućuje individualizirani pristup svakom polazniku. Metode rada podržavaju akcelarcijsko učenje i uključuju predavanje, vježbe, igranje uloga, rad u malim grupama, analiza  primjera.

Iz sadržaja:

  • Percepcija – kako radimo uspjeh i neuspjeh?
  • 4 strategije za bolji posao:
  1. Fokus na pozitivno
  2. Fokus na ishod
  3. Fokus na ono što kontroliramo
  4. Poticajna uvjerenja
  • Osjetilna izoštrenost: kako čitati neverbalnu komunikaciju s više preciznosti
  • Neverbalna komunikacija i rapor – kako komunicirati koristeći neverbalni komunikacijski kanal ostvarujući prisnost čudesno brzo

O treneru:

Toni Babić, dr.vet.med. certificirani je NLP trener i coach koji se bavi osobnim i poslovnim razvojem svojih klijenata. Karijeru je gradio u poduzetništvu, prodaji i upravljanju. Ima opsežna iskustva iz proizvodnog, uslužnog, financijskog i ICT sektora, a trenutno radi kao profesionalni trener i coach specijaliziran za poslovne teme: prodaju, pregovaranje, javni nastup te upravljanje vremenom i osobnu organizaciju. Certifikat za NLP trenera i coacha stekao je 2011. pri PsiNLP u Velikoj Britaniji. Vlasnik je konzultantske kude Praktikum sustavi.

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za prijave do 13. svibnja iznosi 1.000,00 kn + PDV.  Cijena kotizacije nakon 13. svibnja iznosi 1250kn  + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru.

Svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do 18. svibnja 2016. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 19. svibnja 2016. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Ovdje možete preuzeti PRIJAVNICU i poziv

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 009, 6326 085
Mob: + 385 91 6400 832, +385 91 6300 436
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

ISKUSTVA POLAZNIKA

Seminar: NLP Storytelling kao moćan alat u poslovanju

Predavač: Toni Babić

  • "Ima puno praktičnog i poučnog."
  • "Odlična razmjena iskustva sa sudionicima"
  • "Seminar je dobar radi aktualnosti teme koja je važna."
  • "Konkretan primjenljiv sadržaj."
  • "Praktična života tema. Zanimljivo, edukativno, profesionalno i praktično."
  • "Izvrsno organizirano."
  • "Pohvala za grupni rad i izradu priče."
  • "Naučili smo pričati priče."
  • "Puno korisnih stvari koje ću odmah primjeniti u životu."

 

Komentirajte prvi

New Report

Close