GALERIJA: Ovako je izgledao zagrebački susret s kandidatima ‘Poslovanja na kvadrat’

Autor: Tomislav Hrastovčak , 18. ožujak 2013. u 15:55
Goran Blagus i Filip Jelić - Foto: Pixsell

Kandidati projekta Poslovanje na kvadrat okupili su se krajem veljače u Zagrebu na zajedničkom susretu s Blagusom i Jelićem.

Kandidati projekta Poslovanje na kvadrat okupili su se krajem veljače u Zagrebu u 'Večernjakovoj zgradi' na zajedničkom susretu s našim stručnjacima Goranom Blagusom i Filipom Jelićem. O tome ste već imali priliku čitati serijal članaka, a sada donosimo opsežnu fotogaleriju sa samog susreta!

Prisjetite se što se događalo na sastanku:

Podsjetimo, na sastanku s Blagusom i Jelićom bili su predstavnici tvrtki Evenio, SF klima, grijanje i Pčelarstvo Daruvar. Kandidati su tijekom sessiona sa stručnjacima ustvrdili dokle su stigli i koji su im daljnji planovi.

Iz varaždinske izdavačke kuće Evenio poručili su pritom kako će se više pozabaviti konkretnim brojkama, a pozornost su usmjerili na poslovanje u 2012., koje bi im moglo dati najbolje smjernice za ovu godinu. Među ostalim, planiraju osmisliti pristup agencijama i oglašivačima u cilju prodaje oglasnog prostora na svom portalu te generalno rade na povećanju prodaje i snižavanju troškova, poručile su Jelena i Kristina iz Evenija.

Pčelarstvo Daruvar pak namjerava unaprijediti svoju službenu web stranicu i za taj posao traže profesionalnu tvrtku. Također traže novog zaposlenika za rad u uredu. Supružnici Milena i Dario, vlasnici tvrtke, otkrili su i kako se prilikom kontakata s Hrvatskom gospodarskom komorom pojavila ideja o nastupu i prezentaciji proizvoda na specijaliziranom sajmu u Moskvi. Oni se još dvoume, ali Blagus im je savjetovao kako nastup na takvom sajmu nije loša ideja.

Marko, vlasnik instalaterskog obrta SF klima, grijanje iz Kutine, također se posvetio radu na svojoj web stranici i njenom boljem pozicioniranju na Google Adwordsu.  Istovremeno, intezivno radi na izradi prodajnih pisama i dopisa te njihovom slanju potencijalnim klijentima.

Podsjetimo, na kraju susreta Goran Blagus je održao i radionicu s finalistima na temu kako otkriti i komunicirati vrijednost proizvoda potencijalnim kupcima.  

 

Komentirajte prvi

New Report

Close