SDP sutra pokreće postupak Karamarkova opoziva

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2016. u 15:15
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Milanović će ispred sabornice govoriti o upućivanju u saborsku proceduru Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja Tomislavu Karamarku.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović najavio je kako će njegova stranka u srijedu u Saboru zatražiti da se pokrene postupak opoziva prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, kojega proziva da je interes MOL-a stavio ispred interesa Hrvatske.

>>Milanović: Tražimo izglasavanje nepovjerenja Karamarku, nije jasno koja većina podržava Vladu

Milanović će ispred sabornice govoriti o  upućivanju u saborsku proceduru Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja Tomislavu Karamarku, prvom potpredsjedniku Vlade Republike Hrvatske, čime se pokreće postupak njegovog opoziva, najavljeno je u utorak iz SDP-a.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Peternel: Index je trebalo opomenuti, a

GONG je civilno krilo SDP-a

„Ne znam koje su mogućnosti Vijeća u kažnjavanju portala, no zabranili su emitiranje Televiziji Z1 i to nije metoda kojom bi se trebalo raditi u 2016. godini – bez obzira koji medij je u pitanju“, istaknuo je Peternel.

„To je svakako govor mržnje.
Što više puta takve članke spominjemo, više će puta dobivati na težini.
Poslovna politika Indexa je ideološki različite teme prikazati brutalno, tako oni zarađuju, ocijenio je dopredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel, komentirajući odluku Vijeća za elektroničke medije koje nije osudilo Index zbog teksta „Mrtvaci uživo: nekrofilske katoličke orgije su najluđi show na HRT-u“.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/48467/Peternel-Index-je-trebalo-opomenuti-a-GONG-je-civilno-krilo-SDP-a.htm

Nije samo KARAMARKO problem…..ja bih smijenila i Peru7 …….

Anu-Karamarko-pretvaraju-u-državnog-neprijatelja-kako-bi-SDP-vratio-vlast

Zar je zabranjeno raditi?
I to za hrvatskog poduzetnika!
Otkud Zeliću iz GONG-a obraz i pravo da prejudicira?
Koga je sve zastupao kao odvjetnik Orsat Miljenić prije ulaska u Vladu?
Koga je sve njegov ured zastupao u vrijeme Orsatovog ministrovanja?
Gdje je tada bio GONG?

Smiju li djeca roditelja koji obavljaju javne funkcije položiti ispit na faksu ili dobiti peticu u školi?
Ovo sto se trenutno događa je linč nad jednom ženom koja radi svoj posao, a politički protivnici njenog muža je organizirano i besramno koriste, pretvarajući je u državnog neprijatelja, samo kako bi ugrabili vlast!
I to treba javno reći”,
napisao je Peternel

http://direktno.hr/en/2014/direkt/48351/Anu-Karamarko-pretvaraju-u-dr%C5%BEavnog-neprijatelja-kako-bi-SDP-vratio-vlast.htm

Zločeste SDP-ovce ne interesira šta će o tome reći Povjerenstvo ?

Jasen Mesić obrušio se na nevladinu udrugu GONG koja, tvrdi, uoči sjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa radi pritisak na tu nezavisnu instituciju što je u “suprotnosti s djelovanjem nevladinih organizacija koje pozivaju na demokraciju”.

“Smatramo da je potrebno reagirati na nedopustivo priopćenje nevladine udruge GONG u koje se samo dan prije sjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa radi pritisak na tu nezavisnu instituciju što je praktički u suprotnosti s djelovanjem nevladinih organizacija koje pozivaju na demokraciju na pravo pojedinaca i na poštivanje demokratskih institucija”, rekao je Mesić novinarima u Hrvatskom saboru.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/jasen-mesic-napao-gong-oko-afere-konzultantica-rade-politicki-pritisak/893897.aspx

New Report

Close