Napušta Hrvatski sabor jer je potpisao menadžerski ugovor

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2017. u 09:45
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Moj je cilj bio odraditi samo jedan saborski mandat, ali zbog budućih obveza na novom poslu, mislim da to neće biti moguće, jer ne želim ni jedan od ta dva posla raditi polovično, rekao je.

Iako je prilikom ulaska u Hrvatski sabor dao otkaz na radno mjesto regionalnog voditelja u Krašu i najavio kako mu je cilj odraditi samo jedan saborski mandat, potpredsjednik Mosta Miroslav Šimić u Saboru će najvjerojatnije ostati samo do kraja godine. Naime, to je potvrdio i sam za Glas lavonije, a razlog tome je potpisivanje menadžerskog ugovora u realnom sektoru, i to ponovno konditorskoj industriji, piše Glas Slavonije.

– Ono što je sigurno je da sam do kraja godine u Saboru, a nakon toga počinjem raditi na novom radnom mjestu u Osijeku. Moj je cilj bio odraditi samo jedan saborski mandat, ali zbog budućih obveza na novom poslu, mislim da to neće biti moguće, jer ne želim ni jedan od ta dva posla raditi polovično. Tako da ću najvjerojatnije prekinuti saborski mandat. No, i dalje ću ostati potpredsjednik Mosta i maksimalno pomagati stranci – komentirao je za naš list Šimić.

No, iako kuloari tvrde da bi na njegovo mjesto u Saboru mogla zasjesti regionalna povjerenica Mosta, osječka odvjetnica Sanja Mišević, sam Šimić tvrdi kako još ne zna ime osobe koja će preuzeti njegov mandat.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Šta je tu pošteno?? Usred mandata kao potpredsjednik druge najvece oporbene stranke napustiti mandat jer je dobio ponudu u realnom sektoru!? Gdje je tu odgovornost prema biračima koji su ga izabrali? Ovo je pljuska Mostu (i još kaže da ostaje potpredsjednik!?) i znak da oni nisu kadri vladati jer su totalno nepouzdana grupa ljudi kojoj je osobni interes iznad svega. Uostalom i njihova zastupnica se tako polakomila za 6+6 naknadu bez da je imala pravo na to.

Teško na tako nešto naići u dvije najveće stranke, pardon..partije.

Jedini pošten! Poštovanje!

Ovo s realnim sektorom je prije iznimka nego pravilo. Ako je točno, respektiram i podržavam !

New Report

Close