Regus centar Slavonski Brod visoko podignuo ljestvicu po pitanju pristupačnosti i kvaliteti usluge

Autor: Promo , 09. svibanj 2024. u 07:17

Regus, tvrtka specijalizirana za najam poslovnih prostora, više od 30 godina poduzećima pomaže pronaći i stvoriti savršen radni prostor za svoje zaposlenike, a odnedavno su prisutni i u Slavonskom Brodu.

Regus, tvrtka specijalizirana za najam poslovnih prostora, više od 30 godina poduzećima pomaže pronaći i stvoriti savršen radni prostor za svoje zaposlenike, a odnedavno su prisutni i u Slavonskom Brodu.

Jedan od istaknutih klijenata tvrtke je i RDP Hub d.o.o., tehnološka tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj koja ima ključnu ulogu u digitalizaciji agrobiznis sektora kroz kombinaciju softverskih i hardverskih proizvoda. Tvrtka razvija i stavlja na tržište inovativna softverska rješenja koja omogućuju praćenje i upravljanje poljoprivrednim procesima, kao i optimizaciju resursa kroz analizu podataka. Paralelno s tim, nude i hardverske IT proizvode, poput pametnih senzora, sustava za navodnjavanje i praćenje stanja usjeva, koji integriraju tehnološke inovacije direktno u poljoprivredne operacije. Suradnja s agroindustrijom omogućuje im pružanje sveobuhvatnih rješenja koja unapređuju produktivnost, smanjuju troškove i osiguravaju održivost u agrobiznisu, a jedan su od vodećih partnera svim sudionicima EU fondova za ruralni razvoj. U razgovoru smo doznali više i o njihovom iskustvu korištenja Regus usluge iznajmljivanja.

Koje su najvažnije prednosti koje ste primijetili koristeći Regus uslugu iznajmljivanja uredskog prostora u Slavonskom Brodu i kakva je bila interakcija s timom?

Velika prednost je svakako lokacija u centru grada, pristup uredu 24/7, uslužno i ljubazno osoblje i čistoća prostora te moderni dizajn centra. Od samog početka proces je tekao bez problema, odabir prostora i prilagodba nama kao klijentu je bio savršen. Uz to, prilagodba je bila brza i ugodna jer prostor osigurava potreban mir za fokus na dnevne zadatke. Spomenuo bih i kako je razina održavanja i čistoće visoka. Naravno, uvijek može bolje, ali u usporedbi s ostalim uredskim prostorima u okruženju, Regus je barem 3 razine iznad.

Doprinosi li ovakav uredski prostor produktivnosti vašeg tima?

Činjenica da prostoru možemo pristupiti 24/7 uveliko je olakšala korištenje ureda i doprinijela produktivnosti jer nismo svi efikasni u isto doba dana.

Imate li i neki konkretan rezultat koji je vaša tvrtka postigla koristeći Regus uredski prostor?

Svi potencijalni kupci koji su bili u Regus centru Slavonski Brod bili su impresionirani lokacijom i imali pozitivan dojam o nama kao dobavljaču. Također, u prostoru je odlična i naša suradnja s drugim poduzetnicima.Većinom se radi o mlađim kolegama u sektoru IT ili uslugama, pa je atmosfera itekako zabavna, ali i poticajna.

Koliko su fleksibilni uvjeti najma uredskog prostora u skladu s vašim poslovnim potrebama?

Poslovno okruženje je nesigurno i puno nam znači mogućnost fleksibilnog ugovora o najmu kako se ne bi doveli u situaciju nemogućnosti plaćanja. Istaknuli bismo i dodatne pogodnosti, poput usluge virtualnog ureda, poslovne adrese i administracije, što puno znači za naše poslovanje.

Kako biste opisali osjećaj pripadnosti i zajedništva među korisnicima Regus uredskog prostora?

Gotovo svaki radni dan počinje u lounge dijelu centra sa svježom šalicom kave gdje se u zadnje vrijeme rađaju i neke poslovne ideje i mogućnosti suradnje, a tu su glavnu ulogu imali Regus i predani zaposlenici u Slavonskom Brodu.

Više informacija o Regus uslugama iznajmljivanja dostupno je na linku.

Komentirajte prvi

New Report

Close