Žestok start poljskog diva u susjednoj državi. Nezapamćen prodor na tržište

Autor: Poslovni.hr , 09. svibanj 2024. u 09:28
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Jedan od najvećih i najbrže rastućih maloprodajnih lanaca raznovrsnim proizvodima u Europi – Pepco – širi se u Bosni i Hercegovini ogromnom brzinom.

Prva trgovina ovog poljskog lanca u BiH je otvorena sredinom rujna u Sarajevu, a do danas je kompanija otvorila još 30 trgovina u našoj zemlji.

Ovakva brzina širenja je nezapamćena na tamošnjem tržištu. No, tu se neće stati jer se već idućih dana otvaraju nove trgovine, piše BiznisInfo.ba. Prostora za rast sigurno ima još dovoljno, što pokazuje primjer Hrvatske i Srbije u kojima Pepco odranije posluje, a danas ima po oko 130 trgovina.

O kolikoj kompaniji je riječ, govori činjenica da svakog dana otvaraju novu Pepco trgovinu negdje u Europi dok obavljaju u prosjeku 28 milijuna transakcija mjesečno.

Pepco je jedinstveni maloprodajni format s raznovrsnom ponudom, s proizvodima za dom i odjećom za cijelu porodicu s oko 500 kategorija, koje se redovno ažuriraju poboljšanom ponudom s 250 novih proizvoda sedmično.

Pepco zapošljava oko od 29.000 osoba širom Europe i pruža im obuku kako bi unaprijedili svoj doprinos poslovanju i razvili svoje dugoročne karijere. Krajem prošle godine imali su više od 3.300 trgovina u 18 zemalja.

Komentirajte prvi

New Report

Close