Milanović i Karamarko prvi put za istim stolom

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2015. u 09:01
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer Zoran Milanović u 11 će se sati sastati s predsjednicima zastupničkih klubova parlamentarnih stranaka kako bi postigli konsenzus o sudbini sporazuma o arbitraži sa Slovenijom.

Premijer Zoran Milanović u 11 će se sati sastati s predsjednicima zastupničkih klubova parlamentarnih stranaka kako bi postigli konsenzus o sudbini sporazuma o arbitraži sa Slovenijom. Bit će to ujedno prvi put da će za zajednički stol sjesti premijer Milanović i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Očekuje se da će na sastanku biti usvojeni zaključci o tom slučaju.

Sabor bi u srijedu trebao raspravljati o Vladinu prijedlogu, koji mora poduprijeti najmanje 101 zastupnik.

Sinoć su u najvećoj oporbenoj stranci HDZ-u dogovarali posljednje detalje uoči sastanka u Banskim dvorima. Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač rekao je da će HDZ ustrajati na tome da se bezuvjetno i trenutno stavi izvan snage Arbitražni sporazum između Slovenije i Hrvatske te očekuju da će biti postignut konsenzus o zaštiti nacionalnih i državnih interesa. Dogovor očekuje i čelnik najjače stranke u Istarskoj županiji, na čijem je području Savudrijska vala, Boris Miletić, piše HRT.

Komentari (2)
Pogledajte sve

funky
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

citam po svim portalima…svi se cude sastanku i zajednistvu .. na jednom (YU..i) se cak komentira i stisak ruke!!!
ispada da je ovo cudo sto su se nasli zajedno oko ove teme … stvarno rade podijele tamo gdje ih i nema … ocito nekome vani jako pase da hr bude slaba i razjedinjena!

New Report

Close