Mercator u tjedan dana otvorio tri nove trgovine

Autor: Poslovni.hr , 13. prosinac 2012. u 16:22
Samo Gorjup, predsjednik Uprave Mercatora-H, Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice i Ivica Župetić, pomoćnik Izvršnog direktora za nekretninske projekte Mercator Grupe / FOTO:press

Mercator su dobili građani na zagrebačkoj Savici, a Karlovčani i Velikogoričani potpuno preuređene prostore i još povoljnije cijene.

Sukladno ciljevima, danas je u pratnji gradonačelnika otvorena zadnja od tri planirane prodavaonice i to ona u Velikoj Gorici. Tako su pored Velikogoričana u manje od tjedan dana prodavaonice dobili i stanovnici zagrebačke Savice i Karlovca. Time je završen planirani ciklus otvaranja  Mercatora – H do kraja godine što je uvod u provođenje dugoročne strategije kojom je razvijanje trgovina manjih formata definirano kao jedan od strateških ciljeva, priopćili su.

Mercator-H je danas otvorio iznova izgrađeni market u velikogoričkom Kurilovcu. Riječ je o prodajnom prostoru veličine 500 četvornih metara, u čijoj će se ponudi od danas naći oko 5000 artikala koji zadovoljavaju sve potrebe jedne susjedske trgovine, s posebnim naglaskom na voće i povrće, pekarske proizvode i odabir asortimana »sve za dom«. Svečanom otvorenju velikogoričkog marketa prisustvovao je i gradonačelnik Dražen Barišić koji je tom prilikom istaknuo: „Od samog dolaska Mercatora u Hrvatsku Mercator i Velika Gorica razvijaju se zajedno, pa rado pružamo podršku poslovnim partnerima koji na lokalnoj razini unapređuju svoje poslovanje. Suradnja s lokalnim izvođačima i svako zadržavanje radnih mjesta u ovim teškim gospodarskim uvjetima i u vrijeme recesije, kao gradonačelnik pozdravljam s velikim zadovoljstvom.“
U proteklih tjedan dana Mercator-H otvorio je još dvije trgovine. Na zagrebačkoj Savici otvorena je nova Mercatorova trgovina manjeg formata, temeljem analize potreba lokalnog stanovništva. Tako je pažljivim odabirom asortimana na samo 166 četvornih metara građanima osigurano preko 3200 proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe male« trgovine. Istovremeno u Karlovcu je otvoren novo uređeni hipermarket Mercatora koji  na 2.200 četvornih metara građanima omogućuje izbor od 16.000 proizvoda po nižim cijenama. 

Komentirajte prvi

New Report

Close