Lorencin zna sve o turizmu, a oporba o kadroviranju

Autor: Poslovni dnevnik , 20. ožujak 2013. u 17:21
Milanović je Lorencina predstavio kao vrhunskog stručnjaka i politički odgovorna člana IDS-a/P. M./PIX

Rasprava o novom ministru turizma u znaku stranačkih prepucavanja.

Darko Lorencin, i kao političar, i kao poduzetnik, i kao ravnatelj Istarske razvojne agencije spada u uzak krug ljudi u Hrvatskoj koji znaju što govore kada govore o turizmu, rekao je premijer Zoran Milanović obrazlažući u Saboru svoj prijedlog da se Lorencinu iskaže povjerenje za obavljanje dužnosti ministra turizma.

Kako je posrijedi četvrta promjena u 452 dana mandata Milanovićeva kabineta, oporba je izračunala da se ministar mijenja svakih 113 dana. A rezultata nema, tvrde laburisti. Gordan Jandroković (HDZ) za Lorencina je kazao kako je bio pomoćnik ministra zaduženog za investicije, "dakle, područja koje je apsolutno doživjelo neuspjeh". Lorencina, ustvrdio je, HDZ neće podržati zbog onoga što je prethodilo njegovu izboru. Jozo Radoš (HNS) rekao je kako Lorencin kao zamjenik ministra gospodarstva za investicije nije mogao u samo 15 mjeseci vidljivima učiniti pomake u tom resoru. "20 Supermena trebalo bi 10 godina raditi nepogrešivo da se ovu zemlju izvuče iz teške situacije", poručio je Radoš. 

Komentari (4)
Pogledajte sve


Za razliku od Ostojića, Lorencin je čitavu karijeru radio za državne institucije tako da nema istinskog iskustva rada u privatnom sektoru.

[emo_palacg]

a i ima nešto kratku uzicu slabog dometa [emo_namigusa]

minisar je i ispunjava osnovni uvjet za dužnost.političar je. a da je na predstavljanju uz pomoć premijera pokazao što je, kakav je, što misli i odakle je:
potrčko i mali od kužine, ulizica bez svojeg ja, dobro da mi je premijer zabranio odgovarati na novinarska pitanja, a najvjerojatnije porijekla s otoka silbe ( poznatog po velikom broju retardiranih kao posljedica ženidbe među bliskom rodbinom).

Lorencin ne da nema nikakvog iskustva nego je slučajno došao na mjesto ministra jer mu je tako naredio Jakovčić. Kakav premijer, takav ministar-slučajan!

Svaka čast Lorencinu, ali on o turizmu zna koliko i sve žene u Dalmaciji koje iznajmljuju apartmane.

Za razliku od Ostojića, Lorencin je čitavu karijeru radio za državne institucije tako da nema istinskog iskustva rada u privatnom sektoru.

New Report

Close