FOTO: Pogledajte turistički raj vrijedan 250 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 09. lipanj 2015. u 11:25
Foto: Valamar.com

Luksuzni obiteljski resort s četiri zvjezdice ima ukupno 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studiji) te brojne raznolike sadržaje, od vanjskih…

Turistička grupacija Valamar Riviera danas svečano otvara svoju najveću ovogodišnju investiciju, Valamar Isabella Island Resort na otočiću Sveti Nikola preko puta Poreča, u što je uložila ukupno 250 milijuna kuna, piše tportal.

Luksuzni obiteljski resort s četiri zvjezdice ima ukupno 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studiji) te brojne raznolike sadržaje, od vanjskih i unutarnjih bazena do wellness centra, restorana i prostora za sastanke.

U sastavu resorta nalazi se hotel sa 180 soba, nekadašnji plemićki dvorac s raskošnim apartmanima, ekskluzivni suitovi s pogledom na more te vile okružene mediteranskim zelenilom.

Valamar Isabella Hotel nastao je opsežnom modernizacijom Fortuna Island Hotela i sadrži 180 soba s 387 kreveta. Valamar Isabella Villas (108 studija, 278 kreveta) obuhvaćaju različite tipove apartmana kao i dvije predsjedničke vile s privatnim bazenima, a smješteni su u obje zone otoka Sveti Nikola, dok se Valamar Isabella Miramare (36 suita, 146 kreveta) nalazi u mirnijem dijelu.

Tu je još i Valamar Isabella Castle (10 apartmana, 30 kreveta), nekadašnji plemićki ljetnikovac iz 19. stoljeća s luksuznim apartmanima.

Više o temi pročitajte ovdje.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Razmišljam da odem sama se uvjeriti u sličice….pa, napisat ću par riječi..


Najljepše je to što će taj resort ove godine početi donositi lijepe novce, a uz ovakvo vrijeme moglo bi to biti fenomenalno…

taj otok oduvijek donosi lovu, a sada je tu još više objekata, a kategorizacija hotela je dignuta za jednu klasu više. dvorac je prebukiran oduvijek, a sada ga se vidi i sa obale, što uljepšava kompletnu vizuru.
efekti ovoga vidjet će se kroz par godina. investiciju treba i vratiti, a obzirom je otok bio zapostavljen (iako omiljen kod turista upravo zbog prekrasnog pogleda na grad), prihodi će sigurno biti značajno veći nego prijašnjih godina.

Najljepše je to što će taj resort ove godine početi donositi lijepe novce, a uz ovakvo vrijeme moglo bi to biti fenomenalno…


Pažljivo sam pregledala sličice…i meni unutarnji dizajn – ne sviđa.
Nema kreatovnosti i luksuza.

Bravo za HORTIKULTURU oko svih sadržaja! Lijepo.

dizajn je u skladu sa kategorizacijom objekta. meni ne leži, ali to uživo izgleda jako dobro. hotel je jedan dio priče, a luksuzni objekti su drugi dio priče. tamo je dizajn puno ljepši.
hortikultura je tipična porečka – nema greške, a niti konkurencije u cijeloj hrvatskoj, a bogme i u regiji. tko to ospori i dokaže, nagradit ću ga.

New Report

Close