PIK Vrbovec potiče radničke inovacije

Autor: Poslovni.hr , 31. kolovoz 2016. u 21:59
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Čak 89,1% zaposlenika zna za postojanje piKLUB-a i to zahvaljujući razvijenoj internoj komunikaciji i svojim voditeljima.

PIK Vrbovec, iz sustava Agrokora, razvila je internu inovacijsku platformu piKLUB. Riječ je o složenom sustavu kojem je cilj razvoj inovacija i internih komunikacijskih kanala radi prikupljanja, razmjene i razvoja ideja svih zaposlenika kako bi se unaprijedili poslovni procesi i poslovanje. U piKLUB dosad je pristiglo više od 220 ideja zaposlenika, od čega je čak 45 ideja nagrađeno i realizirano.

Mnoge od tih ideja olakšale su svakodnevne radne zadatke, ostvarile velike uštede, unaprijedile i ubrzale poslovne procese. Mate Štetić, predsjednik Uprave PIK Vrbovca, ističe kako su piKLUB-om, osim Uprave PIK Vrbovca, zadovoljni i zaposlenici, što potvrđuje odaziv, ali i rezultati istraživanja interne javnosti.

Naime, čak 89,1% zaposlenika zna za postojanje piKLUB-a i to zahvaljujući razvijenoj internoj komunikaciji i svojim voditeljima. Njih 73,1% zna kome se treba obratiti s idejom, a čak 89,7% je upoznato sa sustavom nagrađivanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close