Pitajte Clooneyja zašto se prodao švicarskom Nespressu i počet će psovati

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2012. u 12:55


George Clooney, objekt obožavanja velikog dijela žena diljem svijeta, ovih se dana, čini se, mora braniti pred kritičarima koji ga prozivaju zbog snimanja reklama.

Clooney im odgovara – čak i dobitnici Oscara trebaju dnevni posao. Za njega je to reklamiranje kave i drugih proizvoda, posao koji ne oduzima puno vremena, a itekako se financijski isplati. Barem kada ste George Clooney.

Uživa u snimanju filmova, ali zbog reklama živi u lijepoj kući. Vili, da budemo precizni. Mirno će Clooney odgovoriti na sva pitanja, osim onih zašto je postao prodana duša i zašto se “prostituira” švicarskoj kompaniji da bi reklamirao njihovu kavu Nespresso. Tu Clooney počinje psovati. U jednom intervjuu svima koji ga nazivaju prodanom dušom odgovorio je ‘J***te se’.

Clooney je međutim jedna od rijetkih američkih zvijezda koja se ne srami svojih izleta izvan glumačke profesije. Mnogi njegovi kolege (primjerice Leonardo DiCaprio i Meg Ryan) odlaze u Aziju snimati reklame, a prije toga od kompanije čije su zaštitno lice zahtijevaju potpisivanje ugovora prema kojem američka publika ne smije doznati za te reklame niti se one smiju puštati u SAD-u.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

pa prodaje se on svima koji to traže, pa to i je gluma, ne? u zadnje vrijeme i UN voli kupovati glumačke usluge

New Report

Close