Novosti za WhatsApp: Ovo su 3 najbolje značajke koje stižu na popularnu aplikaciju

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2019. u 10:14
Foto: Fabian Sommer/DPA/PIXSELL

Programeri konstatno rade i trude se WhatsApp aplikaciju održati svježom i modernom. Uvođenje noviteta i poboljšanja samo je jedan od elemenata

Poruke koje se same brišu

WhatsAppova opcija 'Izbriši za sve' korisnike spašava od blamaže već dulje vrijeme, a uskoro bi joj se mogla pridružiti i mogućnost slanja samobrišućih poruka koja će izabranu poruku eliminirati za pet sekundi, jedan sat, kao i jedan, sedam ili trideset dana, piše tportal.

Skrivanje statusa od 'utišanih'

Skorašnja značajka WhatsAppa korisnicima bi mogla omogućiti skrivanje svih objava statusa od 'utišanih' kontakata u imeniku. Ako nekom žele pokazati status, korisnici će to moći učiniti ručno putem novog izbornika.

Noćni mod rada 

Whatsapp je vjerojatno jedna od zadnjih aplikacija koje će usvojiti noćni mod rada – nakon Instagrama, Twittera, Google Photosa, YouTubea, Facebook Messengera i hrpe drugih. Premda Facebook i dalje radi na WhatsAppovom noćnom modu rada, on je navodno dosta blizu izlasku. Za početak, već je viđen u beta verzijama aplikacije, a karakterističan je po crnim oblačićima s porukama. 

Komentirajte prvi

New Report

Close