5 besplatnih Android aplikacija na koje će vaši prijatelji s iPhoneom biti ljubomorni

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2014. u 15:00
Reuters

Većina mobilnih aplikacija danas postoji u inačicama i za Android i iPhone, ali one koje su napravljene isključivo za Android često imaju neke mogućnosti koje Appleovi uređaji ne dopuštaju.

Ono što zagovornici Android uređaja često ističu je kako imaju više "slobode" od onih koji koriste iPhone. Doduše, većina mobilnih aplikacija danas postoji u inačicama i za Android i iPhone, ali one koje su napravljene isključivo za Android često imaju neke mogućnosti koje Appleovi uređaji ne dopuštaju, piše Business Insider.

Evo nekoliko Android aplikacija, po izboru Business Insidera, koje će, kako kažu, "vaše prijatelje s iPhoneom učiniti ljubomornima".

Muzei

Muzei je aplikacija koja pretvara vaš početni ekran u "živi muzej", odnosno svakodnevno ukrašava vaš mobitel motivima poznatih remek-djela.

HoverChat

HoverChat je aplikacija za dopisivanje koja vam omogućuje da nastavite konverzaciju, čak i ako koristite drugu aplikaciju ili gledate video.

Google Keep

Google Keep je fleksibilna aplikacija za pisanje bilješki i podsjetnika s brojnim naprednim opcijama. Aplikaciju je, naravno, proizašla iz Googleove radionice.

Cover

Cover može "naučiti" koje aplikacije koristite u različitim kontekstima (npr. za vrijeme posla ili kod kuće) i izdvojiti ih na početnom ekranu za brz pristup.

VLC for Android

VLC vam omogućuje da reproducirate većinu video i audio formata. Aplikacija je trenutno u beti, što znači da još nije potpuno stabilna.

Komentirajte prvi

New Report

Close