Motivacija, upravljanje vremenom i fokusom – Menadžerska izvrsnost

Autor: Poslovni.hr , 20. kolovoz 2017. u 16:13
Foto: Fotolia

Trening izvrsnosti™ Vam kroz primjenu praktičnih, iskustveno dokazanih metoda omogućuje postizanje vrhunskih rezultata, uz očuvanje osobnog integriteta i ravnoteže.

Napravite korak naprijed u karijeri. Viši menadžment traži izvrsnost. 

Proučavanjem velikog broja uspješnih i produktivnih managera i lidera, koji kontinuirano ostvaruju vrhunske rezultate i pri tom se osjećaju dobro, otkriveno je kako postoji zajednički nazivnik u njihovom stavu, načinu razmišljanja, izvorima motivacije, ponašanju, upravljanju vremenom i fokusom.

Ukoliko ste manager ili lider, ovaj jednodnevni trening pružit će Vam podršku u ostvarenju Vaše osobne izvrsnosti u poslovnom kontekstu, ostvarenju vrhunskih rezultata te svladavanju poslovnih, ali i osobnih izazova.

Trening se bazira na razvoju Mentalne Izvrsnosti te razvoju Izvrsnosti u izvedbi 

Mentalna izvrsnost:

Naučite planirati i postavljati ciljeve
Naučite kvalitetno i brzo donositi odluke i rješavati probleme
Naučite upravljati svojom motivacijom, energijom, emocijama i oslobodite kreativnost
Podignite razinu samopouzdanja i mentalne čvrstoće
Poboljšajte fokus i koncentraciju

Izvrsnost u izvedbi:

Budite proaktivni i produktivni
Ostvarujte kontinuirani napredak
Djelujte u skladu s vlastitim integritetom
Postignite vrhunske rezultate
Učite iz pogrešaka
Ostvarite ravnotežu u svim životnim područjima
Sačuvajte zdravlje

Cilj treninga je naučiti polaznike

  • koji su ključevi dugoročnog ostvarenja uspjeha u vođenju,
  • kako upravljati svojom vlastitom motivacijom i fokusom
  • kako kontinuirano održati visoku razinu učinkovitosti i produktivnosti.

Kome je namijenjen ovaj seminar:

Ovaj seminar je namijenjen svim menadžerima, voditeljima, vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, liderima, projektnim menadžerima, koji žele naučiti kako (dodatno) razvijati stav i način razmišljanja pobjednika, koji žele svladati tehnike i alate upravljanja vlastitom motivacijom, fokusom, te naučiti osnovna načela i alate upravljanja osobnom produktivnošću i efikasnošću.

Sadržaj treninga

IDIO –Upravljanje osobnom motivacijom fokusom 

Polaznici će naučiti koji su njihovi glavni motivatori i motivacijske strategije. Naučit će kako sami sebe motivirati u različitim situacijama. Naučit će tehnike i alate upravljanja fokusom te na koji način organizirati posao kako bi dugoročno održali visoku razinu koncentracije i motivacije.

II DIO – Načela uspjeha i razvoj mentalne čvrstoće

Polaznici će naučiti koja su načela razmišljanja i ponašanja uspješnih managera i lidera te kako svakodnevno graditi mentalnu čvrstoću korištenjem jednostavnih i učinkovitih tehnika i alata.

III DIO – Upravljanje energijom i prioritetima

Polaznici će otkriti kako ostvariti vrhunsku produktivnost upravljanjem osobnom energijom i prioritetima. Otkrit će kako raditi u osobnoj zoni produktivnosti te koji su njihovi glavni kradljivci energije, koji im smanjuju kvalitetu rada i učinkovitost. Svaki polaznik će napraviti vlastiti plan poboljšanja produktivnosti i efikasnosti u idućih 90 dana

Zašto investirati u ovu edukaciju?

Investicijom u seminar polaznici će dobiti:

✓ jasne i odmah upotrebljive alate upravljanja osobnom motivacijom fokusom

✓ ideju kako u svoju svakodnevnu praksu uvesti prokušana načela razmišljanja i ponašanja uspješnih menadžera

✓ priliku kreiranja vlastitog plana poboljšanja fokusa, produktivnosti i efikasnosti za razdoblje od 90 dana

✓ razmijeniti znanja i iskustva s kolegama

Naziv seminara: "Trening izvrsnosti TM za menadžere"

Datum održavanja: 21.09.2017.  

Trajanje treninga i satnica: Trening se održava u trajanju od 9.00 do 16.30 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana.

Mjesto održavanja: Oreškovićeva 6h/1, Zagreb (dvorana Večernji list – Poslovni dnevnik)

Kolika je vaša investicija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV. 

Za rane prijave i uplate do 7.9.2017. cijena kotizacije iznosi 1.000 kn + PDV.  

U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, potvrda o sudjelovanju i ručak.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite online formu ispod teksta . Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati do 20.09.2017. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

ORGANIZATOR seminara: Poslovni dnevnik – Večernji list d.o.o.

O predavaču: Mirta Fraisman Čobanov završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju.  2009. godine stječe naslov trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Bord of Hypnotherapist. 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha. Iza sebe ima održanih preko 800 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. Stalni je suradnik na Hrvatskom radiju II program gdje u emisiji „Drugi dio dana“ slušateljima pomaže sa savjetima kako poboljšati kvalitetu života i odnose s drugim ljudima. Surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.

Komentirajte prvi

New Report

Close