Kako se postaje uspješan? - Šta kažu oni koji to jesu?

Foto: Fotolia Foto: Fotolia

Proučavanjem velikog broja uspješnih i produktivnih managera i lidera, koji kontinuirano ostvaruju vrhunske rezultate i pri tom se osjećaju dobro, otkriveno je kako postoji zajednički nazivnik u njihovom stavu, načinu razmišljanja, izvorima motivacije, ponašanju, upravljanju vremenom i fokusom.

Kako se postaje uspješan? - Što kažu oni koji to jesu?

  1. Pokažite se kao rođeni vođa.  Inicijativa, samopouzdanje i karizma su blago u korporativnom svijetu. Odvažno vodite i ljudi će vas spontano pratiti.
  2. Nosite se sa udarcima i ne primajte ih osobno. Danas ste uspješni, popularni, sve postižete, sutra se sve to može promijeniti pod drugim okolnostima. Takav je biznis. Međutim, velika je stvar biti fleksibilan, prilagodljiv, imati hrabrosti i ne primati stvari osobno.
  3. Poistovjetite se sa ciljevima kompanije. Ciljevi moraju biti jasni i precizni kako bi kompanija poslovala bez nepotrebnih rizika.

Ostvarite svoje osobne i poslovne ciljeve kroz primjenu metodologije Treninga izvrsnosti™. Iskoristite najnovija znanja, tehnike i alate. (P)ostanite uspješni u svim životnim područjima.

Nemate motivacije? Nedostaje vam vremena? Gubite fokus? 

Ukoliko ste manager ili lider, ovaj jednodnevni trening pružit će Vam podršku u ostvarenju Vaše osobne izvrsnosti u poslovnom kontekstu, ostvarenju vrhunskih rezultata te svladavanju poslovnih, ali i osobnih izazova.

Poslovni dnevnik Vas poziva da sudjelujete na jednodnevnom seminaru u Zagrebu. Više pročitajte OVDJE.

Prijavite se na seminar koji se održava 21. rujna 2017. OVDJE. Broj polaznika je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Predavačica Mirta Mirta Fraisman Čobanov ima preko 800 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. 

ORGANIZATOR: Poslovni dnevnik - Večernji list d.o.o.
Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

Naziv seminara: Trening izvrsnosti TM za menadžere

Datum održavanja seminara: 21. rujna 2017. godine

Mjesto održavanja seminara: Zagreb 

 

Mirta Fraisman Čobanov - INTERVIJU

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!