Kako se postaje uspješan? – Šta kažu oni koji to jesu?

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2017. u 09:31
Foto: Fotolia

Proučavanjem velikog broja uspješnih i produktivnih managera i lidera, koji kontinuirano ostvaruju vrhunske rezultate i pri tom se osjećaju dobro, otkriveno je kako postoji zajednički nazivnik u njihovom stavu, načinu razmišljanja, izvorima motivacije, ponašanju, upravljanju vremenom i fokusom.

Kako se postaje uspješan? – Što kažu oni koji to jesu?

  1. Pokažite se kao rođeni vođa.  Inicijativa, samopouzdanje i karizma su blago u korporativnom svijetu. Odvažno vodite i ljudi će vas spontano pratiti.
  2. Nosite se sa udarcima i ne primajte ih osobno. Danas ste uspješni, popularni, sve postižete, sutra se sve to može promijeniti pod drugim okolnostima. Takav je biznis. Međutim, velika je stvar biti fleksibilan, prilagodljiv, imati hrabrosti i ne primati stvari osobno.
  3. Poistovjetite se sa ciljevima kompanije. Ciljevi moraju biti jasni i precizni kako bi kompanija poslovala bez nepotrebnih rizika.

Ostvarite svoje osobne i poslovne ciljeve kroz primjenu metodologije Treninga izvrsnosti™. Iskoristite najnovija znanja, tehnike i alate. (P)ostanite uspješni u svim životnim područjima.

Nemate motivacije? Nedostaje vam vremena? Gubite fokus? 

Poslovni dnevnik Vas poziva da sudjelujete na jednodnevnom seminaru 21. rujna 2017. u Zagrebu. Više o seminaru pročitajte OVDJE.

Jednodnevni trening pružit će Vam podršku u ostvarenju Vaše osobne izvrsnosti, ostvarenju vrhunskih rezultata te svladavanju poslovnih, ali i osobnih izazova. 

Broj polaznika je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 

Predavačica Mirta Mirta Fraisman Čobanov ima preko 800 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.000 sati individualnog rada s klijentima. 

ORGANIZATOR: Poslovni dnevnik – Večernji list d.o.o.
Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

 

Mirta Fraisman Čobanov – INTERVIJU

Komentirajte prvi

New Report

Close