NOVOSTI O IZMJENAMA POREZNIH PROPISA

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2014. u 16:36
Fotolia

Predavač:  mr.sc. Darko Augustinović, ovlašteni porezni savjetnik

Upoznajte se s izmjenama poreznih propisa koji stupaju na snagu u 2015.godini. Promjene koje ćemo kroz seminar obraditi tiču se oporezivanja dobiti, dohotka, obračunavanja i plaćanja PDV-a i poreza na promet nekretnina. Kod dohotka je više bitnih izmjena i to od promjena poreznih razreda i osobnih odbitaka, oporezivanja kamata na štednju i kapitalnih dobitaka. Kod dobiti su to izmjene u vezi olakšice za reinvestiranu dobit. Kod PDV-a je to potpuno nov način oporezivanja nekretnina, elektroničkih i telekomunikacijskih usluga a vrlo je bitno znati i novosti u vezi odgovornosti za plaćanje PDV-a. Kod poreza na promet nekretnina su to izmjene u vezi utvrđivanja porezne osnovice. Treba naglasiti da je riječ o izmjenama poreznih propisa koje mogu imati značaj utjecaj na poslovanje svakog poduzetnika neovisno o tome koju djelatnost obavlja.   

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen vlasnicima i direktorima tvrtki, obrtnicima, obveznicima samostalne djelatnosti, djelatnicima računovodstva, profesionalnim računovođama i procjeniteljima, revizorima, poreznim savjetnicima i poslovnim konzultantima.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 1.000,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 12. siječnja 2015. i uplatu do 13. siječnja 2015., cijena kotizacije iznosi 800,00 + PDV. Svi sudionici dobit će i mjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 19. siječnja 2015. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 20. siječnja 2015. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite program i prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više:

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja

Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033, Mob: + 385 98 1620 214,
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

Komentirajte prvi

New Report

Close