KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE – KAKO POSTATI INSPIRATIVAN GOVORNIK, ‘PRODATI’ PRIČU I UNAPRIJEDITI POSLOVANJE

Autor: Poslovni.hr , 01. prosinac 2014. u 10:02
Thinkstock

„Komunikacija je 80 posto uspjeha. Pet posto možete zahvaliti formalnom obrazovanju, ostalih 20 posto vještinama kojima ste osposobljeni za posao koji obavljate, a sve ostalo, svaki novi uspjeh, novi klijent, novi ugovor – ovisit će o tome kako komunicirate sa svojim javnostima – bili to mediji, vaš nadređeni, klijenti, tim kojim upravljate. Još od formalnog obrazovanja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, smjer Hrvatski jezik i književnost, kada sam slušala predmet Retorika i govorništvo, preko dugogodišnjeg televizijskog iskustva i sada kao PR stručnjakinja i vlasnica Agencije za odnose s javnošću Lollipop komunikacije – za svaku stepenicu zahvaljujem sposobnošću kreativnog komuniciranja. Komunikacija je moja ljubav, strast i posao", kaže jedna od predavačica na seminaru  'Komunikacijske vještine – kako postati inspirativan govornik,  'prodati' priču i unaprijediti poslovanje' Elizabeta Penić. 

Seminar će se održati 12. ožujka 2015. godine s početkom u 10:00 sati u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1. Prijaviti se možete ispunjavanjem formulara na dnu teksta!

Elizabeta Penić nagrađivana je televizijska novinarka i urednica s dugogodišnjom karijerom na HTV-u gdje je radila kao reporter u emisijama poput Latinice i Foruma,  te kao glavna urednica RTL-ove emisije Exploziv, nastavlja karijeru kao stručnjakinja za Odnose s javnošću uz impresivnu listu klijenata različitih industrija. Danas je vlasnica i generalna menadžerica agencije za PR i event management Lollipop komunikacije. Još od formalnog obrazovanja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, smjer Hrvatski jezik i književnost, za svaku novu stepenicu u karijeri, kaže, zahvaljuje sposobnošću kreativnog komuniciranja. Komunikacija je njezina ljubav, strast i poziv.

 

Predavač na seminaru bit će i Saša Ćeramilac, dugogodišnji novinar i TV voditelj.

 

 Segmenti predavanja/edukacije "Komunikacijske vještine – kako postati inspirativan govornik,  'prodati' priču i unaprijediti poslovanje" su sljedeći:

  • Upoznavanje polaznika kroz kreativne komunikacijske igre – predstavljanje
  • Važnost javnog nastupa
  • Gdje najčešće griješimo?
  • Samopouzdanje i govor tijela
  • Vježbom prema uspjehu
  • Primjeri iz prakse

Što želimo postići?

  • Naučite efikasnije komunicirati
  • Poboljšajte snagu vaših argumenata
  • Postanete uvjerljiviji
  • Unaprijedite samopouzdanje
  • Naučite bolje slušati
  • Poboljšajte stil prezentacije

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 1500,00 kn +PDV.

Preuzmite pozivprogram i prijavnicu za seminar u .pdf formatu.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite obrazac na kraju teksta ili nam se javite na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr. Prijaviti se na seminar možete najkasnije do 9. ožujka 2015.  Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 10. ožujka 2015.. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Doznajte više:

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja

Tel:

+ 385 1 6326 085
+385 1 6326 000
+ 385 1 6326 033

Mob: 091 6400 832

e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close