KAKO PRIMIJENITI BRAINSTORMING I ROLESTORMING U VOĐENJU TIMOVA

Autor: Poslovni.hr , 12. studeni 2014. u 09:57
Thinkstock

Sigurno ste više puta bili, zajedno s ostalim članovima tima, prisutni na brainstormingu. Sjetite se koliko puta ste imali ideju koja vam se činila dobra, ali ste ju zadržali za sebe jer vam se činilo da neće biti dobro primljena, da je pomalo „ out there“.  Negdje u sebi, vjerovali ste da će vam vaša, možda neobična ideja, naštetiti ugledu koji imate.  Koliko je takvih odličnih ideja ostalo neizgovoreno i neiskorišteno samo zbog ograda koje svi nosimo u sebi.

Međutim, da ste u tom trenutku mogli biti „netko drugi“ sigurno bi bez ikakvih problema podijelili svoju ideju s ostalim članovima tima. Sigurno su i ostali članovi tima imali isto iskustvo kao i vi. U takvim je situacijama metoda Rolestorminga tj. igranja uloga, odličan poticaj za kreativno razmišljanje, pogotovo u fazi kada započinjemo razvijati novi projekt ili definirati poslovnu strategiju.

Ova jednostavna tehnika potiče članove grupe da izaberu neki drugi identitet tijekom Brainstorminga.  Na taj  se način smanjuju inhibicije koje mnogi ljudi osjećaju kada su u situaciji da trebaju podijeliti svoje ideje sa drugim ljudima.

Predavačica: dr.sc. Neda Fleur Janovski, Educamix

Koji su ciljevi treninga?

Polaznici će na ovom treningu naučiti:

  • Što čini uspješan tim
  • Kako upravljati timovima
  • Kako omogućiti svakom članu tima da iskoristi sve svoje potencijale
  • Kako uspješno primjeniti metodu Brain & Role storminga u timskom radu
  • Kako sagledati probleme korištenjem različitih poslovnih scenarija
  • Kako razvijati kritičko razmišljanje u učinkovitom donošenju odluka
  • Kako otkriti i razviti vlastite potencije u kreativnom razmišljanju
  • Naučiti polaznike kako strukturirano razmišljati

Kome je seminar namijenjen?

Voditeljima te članovima timova i procesnih grupa, svima koji u svom poslu upravljaju različitim projektima, liderima i menadžerima za kvalitetno rješavanje poslovnih situacija te voditeljima ljudskih potencijala.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 750,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 17. studenoga 2014. i uplatu do 18. studenogaa 2014., cijena kotizacije iznosi 500,00 + PDV. Svi sudionici dobit će i mjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 21. studenoga 2014. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 24. studenoga 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite program i prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više:
Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja

Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033, Mob: + 385 98 1620 214,
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close