Evo kako od 55 m2 napraviti 80 m2 stambenog prostora

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2013. u 08:00
Foto: Opereta.hr

Za vlasnike stanove s visokim stropovima postoji mogućnost povećanja stambene površine izgradnom galerije.

U suradnji s agencijom za nekretnine Opereta donosimo novosti s tržišta nekretnina. 

Za vlasnike stanove s visokim stropovima postoji mogućnost povećanja stambene površine izgradnjom galerije. Jedan je to od načina kako se može riješiti manjak stambenog prostora.

Pogledajte kako su to riješili vlasnici stana na Novoj Vesi.

U galeriji fotografija  je stan u zgradi iz 1890. godine, orginalne visine stropa 4.5 m u kojem dvosoban stan pretvoren u trosobni.

Podaci o stanu: Nova Ves, Centar, Zagreb

Cijena: 172,000.00 EUR

 

Komentari (6)
Pogledajte sve

prikriveni oglas, uz potcjenjivanje kupaca. ali to više ne pali. cijena je preko 3000 eura za 55 m2. a galerija i slični manifetluci ne mogu se uračunavati u cijenu prilikom prodaje jer se prodaje ono što je upisano u zemljišnoj knjizi a to je (pretpostavljam i uvjeren sam) 55 m2. dakle, po mojim računicama, imajući u vidu krizu, ova nekretnina vrijedi oko 80.000 eura obzirom na nikakvu potražnju. Nakon krize vrijedit će oko 110.000 eura (to je 2000 eura po m2). U doba konjukture nisi za to mogao tražiti 3000 eura, a kamoli sada.

Adresa prodavatelja u redakciji, očito prikriveni oglas.

stan u ovakvom stanju vrijedi oko 80.000 eura, dok je prije vrijednost bila oko 50.000 eura po mojim procjenama. s takvom cijenom biti će prodan u roku 5 dana. po ovoj cijeni teško će ga prodati.
glavno pitanje ovdje je što se kupuje: stan od 55 m2 ili stan od 80m2 odnosno koji je pravni status potkrovlja na koje su se proširili. jesu li vlasnici i tog prostora ili samo stana od 55m2. osim toga, može li osoba sa 2m stajati na prstima ispod te galerije? bojim se da ne može.
ali ideja nije loša i stan ne izgleda loše, iako se moglo to i ljepše i kvalitetnije urediti.

ajoj,koja slučajnost bio u tom stanu i prije,za vrijeme bauštele, poslje . Bogumi investitor dobru maržu nabio naspram kupovne cijene, mogao si napraviti i fasadu vani, inače investitore slikaj nakon zime pa da vidimo
ajoj joj

New Report

Close