Bandić kupio zemljište od Šelendića samo tri dana nakon potresa

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. travanj 2020. u 13:33
Foto: Matija Habljak / Pixsell

Neophodnom je smatrao rekonstrukciju ulice Gračanske dužice?

Nek’ stanu svi natječaji osim neophodnih jer novac će trebati za sanaciju Zagreba – nakon potresa tako je svojim pročelnicima naredio, a onda i svima obznanio da je to napravio, gradonačelnik Milan Bandić.

Neophodnom je ipak, čini se, smatrao rekonstrukciju ulice Gračanske dužice, za koju je, točno tri dana nakon potresa, kupio zemlju od Josipa Šelendića, piše Večernji list.

Jest, od sina poduzetnika Željka Šelendića, istog onog od kojeg je Bandićeva žena nedavno, za 1500 eura po kvadratu, kupila stan njihovoj kćeri Anamariji, koja je, pak, u istoj toj nekretnini godinama živjela ne plaćajući najam.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (4)
Pogledajte sve

žičaru ne bum koristio, to je jasno kak dan. Meni je i uspinjača vrhunsko uzbuđenje…

Meni je Banda drag iako mi nikad ništa nije dao osim Domovinskog mosta i Božićne jelke na onom jednom platz-u (na besplatni grah i bakalar nisam išao). Meni je dovoljno da on daje drugima, ja se veselim kad vidim da drugi imaju. Potsjeća me na onog lika iz dobar, loš, zao.. Kak god da se dela, nekak se dela, i dela se, a nadam se da ću za svog života vidjeti i grad u gradu. To bih stvarno želio vidjeti, ako ništa barem nacrtano.

“Nek’ institucije rade svoj poso'”. Krepajte skupa.

Crkni!

New Report

Close