VIDEO: McDonalds otkrio recept za McMuffin koji od sada možete napraviti kod kuće

Autor: Poslovni.hr , 08. travanj 2020. u 08:45
Foto: Getty Images

Osim recepta, otkrili su i točnu metodu pripreme i slaganja sendviča kako bi ispao savršen baš svaki put.

McDonald’s je zatvorio svoje restorane, pa mnogi žude za burgerima i krumpirićima. Iako u Hrvatskoj postoji mogućnost dostave putem McDeliveryja i pauza.hr-a, popularni je lanac odlučio s kupcima podijeliti jedan od svojih recepata, prenosi The Sun.

Za burgere je lako pronaći recept, ali što kada vam se jede McDonald’sov doručak? Korisnici Twittera počeli su masovno objavljivati da žude za njihovim doručkom, pa su iz McDonald’sa otkrili recept za popularni McMuffin.

Osim recepta, otkrili su i točnu metodu pripreme i slaganja sendviča kako bi ispao savršen baš svaki put, prenosi Večernji list.

@tiktorkersDIY McDonalds breakfast🤪 best u can get in the U.K. atm x♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) – BENEE

Potrebno vam je: 

Engleski muffin – pecivo
75g kobasice
2 jaja
Šnita sira
Krumpir

Priprema:
Kobasicu usitnite i dodajte joj sol i papar, a zatim dobivenu smjesu oblikujte u kuglice prije nego ćete napraviti male pljeskavice. Pecite ih na tavi, po mogućnosti gril, sa svake strane 6-7 minuta.

Od krumpira možete napraviti popularni popečak zvani ‘hashbrown’. Naribajte krumpit u zdjelu, dodajte jedno jaje, sol i papar. Zagrijte tavu s uljem, dodajte žlicu smjese i pecite ih sa svake strane dok ne dobiju zlatnu boju i ne postanu hrskavi.

U obruču za njihovu pripremu, pecite jaja na tavi. Engleske muffine zagrijte u pećnici.  Namažite pecivo maslacem, dodajte sir, dvije pljeskavice, jaje i poklopite drugom polovicom peciva.

Komentirajte prvi

New Report

Close