Voće se često sprema u zdjelu ili u hladnjak, ali je li to stvarno najbolji način da spriječite da sve od bobičastog voća do banana ne propada? Evo najboljeg načina za pranje i spremanje voća kako bi ono trajalo još dulje, piše Express.
Vlaga i toplina dva su ključna čimbenika koji doprinose nastanku pljesnivih, pokvarenih proizvoda, stoga je važno postići ispravnu ravnotežu kada je u pitanju skladištenje svježeg voća i povrća. Dok će neke namirnice biti najbolje u hladnjaku, a druge u otvorenoj zdjeli za voće, postoji nekoliko trikova koje možete pokušati kako vaše voće ne bi brzo propalo.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu