Šest ponuda za kupnju Turističkog naselja Baško Polje

Autor: Poslovni.hr , 07. svibanj 2014. u 16:39
Thinkstock

Interes za kupnju nekretnine Turističkog naselja Baško Polje na Makarskoj rivijeri iskazalo je u roku za dostavu ponuda do 26. travnja ove godine šest investitora.

 Interes za kupnju nekretnine Turističkog naselja Baško Polje na Makarskoj rivijeri iskazalo je u roku za dostavu ponuda do 26. travnja ove godine šest investitora – tvrtke Karisma Hotels Adriatic (KHA), Hadria iz Novalje, porečka Riviera Adria, Excelsus iz Stobreča, Prosperus-Invest i Adriatic Kampovi iz Zagreba te šibenski Solaris.

Doznaje se to danas iz državne tvrtke Club Adriatic koja je prodaju tog Turističkog naselja u općini Baška Voda objavila 27. ožujka ove godine s rokom za dostavu ponuda do 26. travnja.

Osim šest ponuda koje su stigle u zadanom roku, Komisija za otvaranje ponuda Cluba Adriatic utvrdila je i da su dvije ponude stigle izvan roka, i to slunjske tvrtke 3E Turizam te stranog investitora NGF golf iz Boulogne.

Iz Cluba Adriatic napominju da sada slijedi razmatranje pristiglih ponuda te donošenje odluke o prodaji o čemu će izvijestiti javnost.

Komentirajte prvi

New Report

Close