Krenuo projekt ‘Kunu po kunu’

Autor: Poslovni.hr , 05. travanj 2012. u 17:15

U novom projektu pratite četvoro izabranih kandidata kako iz minusa dolaze do plusa na računu

U situaciji kada stopa zaposlenosti pada, a troškovi nezaustavljivo rastu, Pametna kuna će vam pokazati kako je moguće povećati vaš kućni budžet i uštedjeti!

Svjesni krize i situacije većine građana Hrvatske, Pametna kuna je pokrenula projekt ”Kunu po kunu”, kojim će vam kroz 12 tjedana edukativnih članaka te praćenja aktivnosti i poboljšanja kvalitete života odabranih kandidata osigurati da racionalnije upravljate novcem i iz svojeg dohotka izvučete maksimalnu korist.




Tko su naši kandidati
U protekla tri tjedna smo primili više od 190 vaših prijava, stoga izbor idealnih sudionika nije bio lagan zadatak. Tražili smo osobe koje mnogo troše i pri tome jednostavno ne vide učinak potrošenog, kojima unosniji posao ili neki oblik štednje nisu opcija, koje je dugotrajna kriza dovela pred zid, no svjesni su situacije i žele naučiti kako racionalno i disciplinirano raspolagati svojim novcem. Ukratko, tražili smo kandidate koji žele preuzeti kontrolu nad svojim financijama i doći do plusa na računu.

Kako bismo pokrili što je više mogućih potreba naših čitatelja, izabrali smo četiri različita kandidata – Milena je inžnenjerka strojarstva s velikim planovima za budućnost, Igor je ambiciozni tridesetdvogodišnjak želi poslovno napredovati prije nego se skrasi, a Monika i Dario su mladi bračni par koji sanja o idiličnom životu u manjem mjestu.

Svima njima će tijekom cijelog projekta na raspolaganju biti psiholog, financijski savjetnik, stručnjak za IT i gadgete, stručnjak za promet i savjetnik za javni nastup te će ih svojim savjetima i zadacima voditi na teškom putu do financijske zrelosti.

U sljedećim člancima ćete upoznati naše stručnjake i kandidate, educirati se uz izazove koji ih čekaju, veseliti se njihovom uspjehu i biti im podrška. Stoga pratite ‘’Kunu po kunu’’, učite na primjeru Milene, Igora, Monike i Daria te se zajedno s njima vratite na zelenu granu s financijama!

Komentirajte prvi

New Report

Close