AUDIO objavio poziv za iskazivanje interesa za splitsku Dalmu

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2012. u 12:00

Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDIO) objavila je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dionica splitske tvrtke Dalma d.d. odnosno državnog udjela od 84,3 posto u njezinom temeljnom kapitalu.

Rok za podnošenje pisma namjere za kupnju dionica te splitke tvrtke je do 21. lipnja ove godine. U pozivu, koji je objavljen na web stranicama AUDIO-a, navodi se i da se u pismu namjere potencijalnog ponuditelja očekuju njihove kontakt adrese. Pisma predana izvan navedenog roka neće biti razmatrana. Nakon što prikupi pisma te nakon što se donese konačna odluka o početnoj cijeni, uvjetima i provedbe prikupljanja obvezujućih ponuda. AUDIO će one koji su dostavili pismo namjere pisanim putem pozvati na podnošenje ponuda.

Dalma je bila nekad veliko trgovačko poduzeće, a sada se bavi i turističkom i ugostiteljskom djelatnošću. U prvom ovogodišnjem tromjesečju poslovala se sa svega 108.703 kune ukupnih prihoda, dok su joj rashodi dosegnuli 1,8 milijuna kuna, tako da je to razdoblje završila s gubitkom od 1,7 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close