• Zanimljivost
  700 milijuna dolara manju dobit predviđa zrakoplovna industrija zbog kineskog gospodarskog rasta i političkih rizika.
 • Hrvatska

  Otvorene izložbe slika u Beču

  Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije Marijan Štimac upoznao je prisutne o Savezu Alpe Adria i projektima koje provodi Županija, a o naivnoj umjetnosti, na jedan posve drugačiji način, povjesničar umjetnosti Anto Nađ.

 • Hrvatska

  “Zajedno za bolje”

  Ovom predstavljanju nazočan je bio i veleposlanik Kraljevine Norveške u Hrvatskoj Henrik Ofstad koji je pohvalio Republiku Hrvatsku kako je posljednjih godina napravila veliki iskorak u poboljšanju uvjeta života nacionalnih manjina, te izrazio želju da se što veći broj lokalnih zajednica priključi projektima kojima je cilj integrirati Rome u društvo.

  Hrvatska

  Zelena čistka na Cresu

  Pod geslom „Očistimo Cres u jednom danu!“ organizirana je volonterska ekološka akcija kako bi svi dali svoj osobni doprinos čišćem i očuvanijem okolišu koje je zajedničko dobro.

  Hrvatska

  Posjet mađarskog veleposlanika Varaždinu

  Rezimirali su dosadašnju suradnju Varaždina i Mađarske te istaknuli potrebu da se partnerstvo s gradom Zalaegerszegom ubrza jer trenutno stagnira. Na vidiku je i suradnja na Varaždinskim baroknim večerima

 • Prikaži još vijesti iz ove rubrike +