Zapošljavaju Hrvatska Lutrija, Sberbank, KING ICT, PET Centar…

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2015. u 11:22
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.


Već 40 godina Hrvatska Lutrija d.o.o. prepoznata je kao vodeći priređivač igara na sreću. Ukoliko želite postati dio tima, prijavite se na oglas za radno mjesto Specijalist zaštite na radu (m/ž). Radno mjesto je u gradu Zagrebu a kandidat mora imati VSS, tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te položen tečaj andragogije. Svoje životopise šaljite ovdje.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži Voditelja ključnih kupaca za inozemna tržišta (m/ž). Potrebna je VSS/VŠS ekonomskog usmjerenja te aktivno poznavanje vanjsko-trgovinskog poslovanja. Ako želite postati dio Prima tima, prijavite se ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Marketing specijalista (m/ž). Osoba će biti odgovorna za planiranje, optimizaciju, implementaciju i analizu marketinških aktivnosti u korelaciji povezanosti s brandom. Mjesto rada je grad Zagreb. Opširnije pročitajte ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Odobravatelja rizika pravnim osobama (m/ž). Osoba će biti odgovorna za analizu rizika i odobravanja, upravljanje i nadzor nad kreditnim rizicima pravnih osoba. Potrebna je VSS ekonomskog smjera i minimalno 3 godine radnog iskustva. Ako ste motivirani te vas izazov inspirira, prijavite se na brzi oglas.

Namještaj Mima d.o.o. je poduzeće za prodaju i proizvodnju namještaja i 100% Hrvatskom vlasništvu osnovano 1991. godine sa sjedištem u Puli traži osobu za radno mjesto Prodajni savjetnik (m/ž). Od zaposlenika se očekuje minimalno SSS a poželjno je VŠS ili VSS. Aktivno znanje engleskog i talijanskog jezika i poznavanje njemačkog jezika. Ako si visoko motivirana osoba i vjeruješ u to što radiš, prijavi se ovdje.

KING ICT je među vodećim regionalnim sistem integratorima, blisko povezan s globalnim tehnološkim partnerima. Ako si proaktivna i visoko motivirana osoba, profesionalnim izazovima prilaziš s pozitivnim stavom, brzo učiš i spreman/na si za timski rad prijavi se za radno mjesto ORACLE projektant / Programer ( m/ž). Radno mjesto je grad Zagreb a radno mjesto obuhvaća projektiranje, implementaciju i nadogradnju i održavanje aplikacija baziranih na Oracle tehnologijama. Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva na Oracle tehnologijama te poznavanje modeliranja baze podataka. Prijavite se ovdje.

Posao.hr za klijenta oglašava natječaj za radno mjesto Specijalist za javnu nabavu (m/ž). Od kandidata se traži VSS, dipl. pravnik, najmanje 7 godina radnog iskustva, te poznavanje rada na računalu. Posao je na neodređeno uz probni rok. Brza prijava.

Pet centar d.o.o. je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi traže Voditelja financija i računovodstva (m/ž). Uvjeti su najmanje 5 godina managerskog iskustva u računovodstvu i financijama, poznavanje transfernih cijena te napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pročitajte ovdje.

Špica Sustavi d.o.o. traži Inženjera tehničke podrške IT sustava (m/ž). Traže osobu za volontiranje koja bi na taj način brusila svoje vještine. Želja im je da nakon isteka stručnog osposobljavanja od godinu dana i stečenog iskustva, postanete dio njihovog stalnog tima. Brza prijava.

VIK-HR d.o.o. traži Dipl.ing. Strojarstva /Mag. Ing. Strojarstva / Struč. Spec. Ing. Strojarstva (m/ž). Od osobe se traže stručni poslovi tehničkog ispitivanja te certifikacije i nadzora strojeva. Mjesto rada je grad Zagreb a a nudi se stalni radni odnos. Opširnije pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close