Zanima vas ponuda i potražnja investicija? Ovo je portal za vas

Autor: Poslovni.hr , 15. siječanj 2013. u 14:56
Thinkstock

Savez za energetiku Zagreba i Energo Media Servis d.o.o. plasirali su danas u okviru portala croenergo.eu novu uslugu pod nazivom ‘Baza zelene nabave’.

Savez za energetiku Zagreba i Energo Media Servis d.o.o. plasirali su danas u okviru portala croenergo.eu novu uslugu pod nazivom 'Baza zelene nabave'.

Hrvatski poslovni subjekti mogu se u bazu tijekom cijele godine upisati besplatno, ispunjavanjem pripadajuće aplikacije.

U tom smislu, poslovni subjekti u mogućnosti su objaviti ili pronaći sljedeće informacije – ponudu i potražnju investicija, ponudu i potražnju za izvođenjem radova, izvore financiranja na razini Hrvatske i Europske unije, informacije o natječajima iz povezane javne nabave, ponudu i potražnju radnih mjesta te ponudu i potražnju za zastupanje na hrvatskom i europskom tržištu.

Za sve navedene kategorije Baze zelene nabave prihvatljivi su samo poslovni subjekti koji djelomično ili u potpunosti rade u području zelenog gospodarstva.

Ažuriranje podataka u okiru Baze zelene nabave započeti će tijekom današnjeg dana, kažu iz Saveza za energetiku Zagreba.

Komentirajte prvi

New Report

Close